Her kan du betale med EAN-nummer

3D print til fremstiling af prototyper fra CAD filer
EuroShop_DK_3D_print
Vi producerer prototyper og småserier med 3D print. Dele og komponenter er typisk prototyper i begyndelsen af produktudviklingen. Disse er nødvendige for at teste designs for funktionalitet og nøjagtighed af pasform. Vi bruger ikke kun 3D prototyper til vores egen produktudvikling, men tilbyder det også som service til vores kunder.
Samlestykke fremstillet af 3D print
3D print samlestykke
3D printservice: oprettelse af CAD-fil af samlestykke
Illustration af samlestykke 3D CAD program
3D småserie, fil fra CAD program
3D print af småserier
Dele og komponenter er typisk prototyper i begyndelsen af produktudviklingen. Disse er nødvendige for at teste designet for funktionalitet og nøjagtighed af pasform. Vi bruger ikke kun 3D prototyping til vores egen produktudvikling, men tilbyder det også som en serviceydelse.
 

Vores serviceydelser til dine 3D print

✓ 3D Visualisiering
✓ Oprettelse, tilpasning og verifikation af printdata
✓ Fremstilling af prototyper, småserier, messemodeller og reservedele
✓ Høj kvalitet og robusthed med anvendelsen af Onyx (kulfiberforstærket polyamid)
✓ Slutmontering af de fremstillede produkter
✓ Omfangsrige muligheder inden for logistik

Vores serviceydelser til dine 3D print

✓ 3D Visualisiering
✓ Oprettelse, tilpasning og verifikation af printdata
✓ Fremstilling af prototyper, småserier, messemodeller og reservedele
✓ Høj kvalitet og robusthed med anvendelsen af Onyx (kulfiberforstærket polyamid)
✓ Slutmontering af de fremstillede produkter
✓ Omfangsrige muligheder inden for logistik

Grundet den høje kvalitet anvendes vores 3D print også til produktion af småserier. Har du eksempelvis en småserie, som ikke kan fremstilles ved sprøjtestøbning - da antallet af stykker er for lille eller for uøkonomisk - udfylder vi dette hul med vores 3D print.
Det er ikke kun 3D printing, men også andre additive processer som får en vigtigere rolle i fremstillingsprocessen. Her skabes en komponent ved at tilføje materiale. Man kan derfor fremstille forskellige dele og konstruktioner uden brug af værktøj. Produktionen er baseret på 3D CAD filer.

En væsentlig fordel ved denne produktion er, at der ikke er behov for værktøj eller hjælpemidler. Som regel skal de tilsvarende værktøjer til nøjagtig produktion efter mål, først fremstilles ved hjælp af andre processer. Ved at bruge 3D print, hvor dette ikke er nødvendigt, sparer du ikke kun omkostninger, men også tid.

Resultatet er en præcist fremstillet prototype eller specialfremstillet komponent. Pga. af produkternes høje kvalitet fjerner 3D print alle fordomme om additive processer. Brug prototypen til at få et nærmere kig på et produkt eller til at erstatte sprøjtestøbningsprocessen med funktionel 3D printing til produktion af småserier.

Forbedret kvalitet

Overfladestruktur og styrke af høj kvalitet

Skræddersyet fremstilling

Nøjagtig fremstilling efter mål med additiv 3D print

Produktion uden hjælpemidler

Fremstilling uden dyre værktøjer eller hjælpemidler

Ved hjælp af 3D prototyping kan du forebygge og forhindre eventuelle fejl eller svagheder i nye produkter. Med 3D modeller eller en nøjagtig fremstilling af komponentdele, kan du grundigt teste dit design. Du kan dermed identificere svagpunkter og fejl, før den endelige produktion. Med den hurtige produktion af 3D printede produkter, kan dette trin nemt indgå i produktudviklingsprocessen.

Brug 3D print til at imødekomme funktionaliteten af særligt komplekse komponenter. Med vores Rapid Prototyping fremstiller vi prototyper på op til 200 x 300 x 300 mm². Få dine prototyper printet præcist og i høj kvalitet hos VKF Renzel! Send os dine 3D CAD filer, eller lad os om at fremstille de tilhørende data.

Skab et design med CAD-teknologi

Ved udvikling af nye produkter, bruges CAD-filer til at skabe et udkast til 3D visualisering. Det betyder, at du allerede tidligt kan se det endelige udseende af produktet. Fordelen ved CAD-teknologien er, at alle yderligere udviklingsprocesser er baseret på disse digitale filer.

Overførelse af printfiler:

Sådan sender du printfiler til os:
  • pr. e-mail
  • via FTP (du modtager adgangsdata fra os)
  • via webupload (du modtager adgangsdata fra os)
  • via CD / DVD
Vil du gerne producere et nyt produkt, men vil først udvikle en prototype? Har du brug for en passende komponent eller reservedel? Ønsker du at præsentere en bestemt model på en messe? Eller omkostningseffektivt producere en småserie af komplekse komponenter hurtigt? Så er vores 3D printing den rette process til disse og mange andre problemer.

Processen starter med at definerer kravene til produktet eller prototypen. En tilsvarende CAD fil kan oprettes på basis af de definerede dimensioner og karakteristika. Send os disse data i ethvert CAD filformat i 3D på forskellige måder. Vi kontrollerer dine data for fejl, inden 3D printningen påbegyndes.

Dermed sikrer vi en målmæssig nøjagtig og fejlfri printning af dine data. Har du ufuldstændige data? Mangler du den nødvendige kapacitet til at oprette 3D CAD-filer? Vores fagfolk overtager gerne dette trin for dig og skaber dataene i nøjagtig overensstemmelse med dine idéer og specifikationer.

Planlægning

Definition af mål, udvikling af produkt/prototype

Fremstilling

Udarbejdelse af en 3D CAD-fil til printning

Godkendelse

Kontroller og ret printdata til om nødvendigt

Produktion

3D print og produktion af din prototype eller småserie

Endelig foregår selve produktion af dataene. 3D printing skaber et præcist designet produkt af høj kvalitet. Med overfladens struktur og styrke anbefaler vi denne process til række forskellige brancher. Endelig tilbyder vi slutmontering eller forfining af dine 3D prints.

Få individuelle komponenter leveret klar til montering eller vælg forarbejdning med andre metoder. Yderligere tilpasning eller individualisering med lakering er også muligt.
Tryk_og_efterbehandling

Tryk og efterbehandling

Vi forbedrer gerne din prototype med tryk eller lakering. Forfin din 3D prototype eller din småserie.

Flexislot_montage

Endelig montering og logistik

Lad os om at samle dine komponenter eller småserier, og modtag et samlet produkt.

3D Prototyping og 3D printservice hos VKF Renzel

Brug vores 3D printservice til at fremstille prototyper af høj kvalitet. Vælg produktion af en 3D prototype for at skabe succes for dit produkt tidligt i processen.

Kontakt os, indsend dine data og få din 3D model printet! Vi tilbyder omfattende service, alt fra dataoprettelse til den endelige montage.

3D Prototyping og 3D printservice hos VKF Renzel

Brug vores 3D printservice til at fremstille prototyper af høj kvalitet. Vælg produktion af en 3D prototype for at skabe succes for dit produkt tidligt i processen.

Kontakt os, indsend dine data og få din 3D model printet! Vi tilbyder omfattende service, alt fra dataoprettelse til den endelige montage.

Med afsendelse af dataene accepterer du, at du har læst og forstået Databeskyttelseserklæring og accepterer, at disse indsamles og lagres elektronisk. Dine data vil udelukkende blive anvendt til dette formål.
luk menu
Gå til top