Advarsel!

You are using an outdated and therefore insecure browser. This leads to restrictions when using our shop.

landingpage-arylaufsteller

Akryl display

Akryl display direkte fra producenten

Akryl display til ethvert brug i alle størrelser


Akryl display sætter fokus på dine produkter, brochurer og information.
Vores stativer fås i forskellige DIN-størrelser som DIN A4, A5, A6 og lang DIN og kan også produceres i specielle størrelser.

Akryl display som gadestander til dit POS

Når det drejer sig om at præsentere visitkort, flyers eller brochurer, er akryl displays altid praktiske og lige ved hånden på salgsstedet. Du kan præsentere reklamemateriale eller visitkort på udstillingsstanden eller indgangen til en virksomhed. Du kan også bruge elegante akryl displays til en stilfuld præsentation af dine medier og reklameartikler på modtagelses- og udstillingsborde samt kontorborde og salgsdiske og mange andre udstillingsdisker.

Formet akryl display med forskellige antal rum

Afhængigt af modellen står akryl displayet som enkelt eller differentieret enkelt eller flere stativer med et eller flere rum. Den tredobbelte brochurestand "Universum" tilbyder med sine tre brochureafdelinger, plads til tre forskellige medier. Eller vælger du det 4-foldede bordbrochurestativ "Universum", der er lidt skråt bagud og passer til DIN A4, DIN A5 eller lange DIN-brochurer. Hvis du er på udkig efter en drejelig model, kan den 4-sidede bordbrochurestand “Carousel” være det rigtige valg: Denne glidende pladespiller med lav modstand er et populært display til præsentation af forskellige reklamemedier. Men også forskellige menukortholdere, varedisplayer og visitkortholdere fås som akrylskærme og bruges på mange måder på messer, præsentationer og i virksomhedens indgangsområder.

Flyerholdere af høj kvalitet og grafiske displays i akrylglas

Takket være det højkvalitets og ufølsomme akrylglas i et praktisk format, kan flyers og brochurer præsenteres sikkert og gennemsigtigt, så de kan bruges på modtagelsesborde eller f.eks. kan også bruges i gastronomi. Afhængigt af modellen har de et enkelt rum eller tre til fire rum eller fås i en bred vifte af formater for altid at give et klart overblik over dit informationsmateriale. Her finder du akryl displaystandere i alle tænkelige former og størrelser - vælg den model, du ønsker nu.
 

Akryl display fra producenten

Vi fremstiller mange af vores produkter selv og kan derfor svare på individuelle kundeanmodninger såsom udskrivning med et firmalogo og meget mere. Kontakt os gerne og vi finder en løsning sammen.

Made in Germany

Vi producerer et stort antal af vores varer i Tyskland.

Materialer af høj kvalitet

Vi værdsætter kvalitet

Innovative teknologier

Vi bruger de nyeste maskiner og gennemprøvede teknikker

35 år

Erfaring og kompetence inden for salgsfremmende produkter

26 Lande

Produktionssteder og datterselskaber fra USA til Kina

870 Ansatte

Vi er repræsenteret i Danmark og udlandet

> 19.000 Produkter

Bredt program af butiksudstyr

luk menu

Vis produkter
Gå til top