Advarsel!

You are using an outdated and therefore insecure browser. This leads to restrictions when using our shop.

Produkter af akrylglas fra producenten

Leder du efter en akrylglasbutik? Hos VKF Renzel GmbH finder du produkter som lotkasser, brochurestandere og varebærere lavet af akrylglas.

Med vores produkter kan du præsentere ethvert produkt uden at distrahere fra selve produktet. På grund af de transparente egenskaber ved akrylglas forbliver dit produkt altid i forgrunden og bringer også orden i din præsentation.

Vi er producenter med 30 års erfaring inden for salg af produkter. I vores online butik finder du et stort antal standard akrylprodukter. På anmodning rådgiver vi dig personligt og finder den bedste løsning til præsentation af dine varer, da vi også fremstiller dine ønskede formater.

Ring til os på + 45 4921 0800, eller send en e-mail til info@vkf-renzel.dk!
 
Losboxen

Konkurrenceboks med valgfri reklameplads

Vælg den rigtige lodtræknings-/konkurrenceboks til din tombola eller konkurrence. Standard løse kasser til bordet fås i sidelængder på 200 og 300 mm. Som en mulighed er der konkurrence-/stemmebokse med en lås til sikker opbevaring af dine partier eller stemmekort. For at bringe boksen til den optimale indføringshøjde tilbyder vi dig en pulverlakeret base. Denne ramme bringer den akryl løse kasse i en højde på ca. 1 m.

Vi har udviklet XXL lotterikasser til store begivenheder. Med en kantlængde på 50 cm giver denne boks tilstrækkelig plads.

Ved at bruge banderoles kan du bruge de transparente overflader på billetboksen som reklameplads eller konvertere din billetboks til en stemmeseddel. Banderoles fås til lotkasser med 200 og 300 mm. De hårde PVC-banderoler er digitalt trykt i vores interne trykkeri.

Til varegruppen Konkurrenceboks
Lostrommel-klein-60.0090.2-1

Lodtromler lavet af akrylglas - bland dine billetter sammen

Tag ind og spin! Vores lotterietromler er fremstillet udelukkende af akrylglas og er den ideelle løsning til at blande dine billetter. Det sekskantede lotterihjul har et hængslet låg, der let kan lukkes og åbnes ved hjælp af et håndtag. Dette sikrer, at slæk ikke kan falde ud, når tromlen drejes.

Se Lodtromler her!
Spendenbox-60.0706.1-3

Donationsboks

For at supplere sortimentet finder du cylindriske donationskasser lavet af akrylglas. Fås med låsemekanisme for at beskytte indholdet, din donationsmeddelelse kan udskrives på et normalt A4-ark og placeres i donationsboksen.

Køb en Donationsboks nu.
1Fachstaender

Brochurestandere til ethvert brug

Til bord, væg og gulv - i vores online butik kan du vælge mellem et stort antal brochurestandere - skræddersyet til dit anvendelsesområde.

Bordstande er den ideelle løsning til at præsentere dine brochurer og firmabrochurer på borde og i receptioner. Valget spænder fra enkeltstande til flere stande i forskellige designs og formater. Du kan endda organisere dine kataloger på bordet. Formaterne DIN A5, DIN A6 og lang DIN supplerer DIN A4-format.

Counter displays til ark er velegnede til menukort og informationsark. L-stativet har vist sig at være den mest anvendte version.

Find din næste Brochurestander her.
1Fachhaenger

Brochureholdere til væggen

Med brochureholdere til væggen - eventuelt med låg - kan du også give dine kunder informationsmateriale uden for åbningstiden. Fastgør dine brochurebøjler til ydersiden af ​​din butik. Brochurerne kan fjernes ved at folde låget op og er beskyttet mod regn.


Se Brochureholder til væggen her! 
 
Bodenprospektstaender

Brochurestander til gulv

Gulvstande bruges specielt til messer og i showrooms. Placer brochurestanden direkte i midtergangen - ideel til walk-in kunder. Du kan også udfylde oplysningerne om dine produkter med brochurer.s Informationsangebot für Ihre Produkte ab.

Find det perfekte Brochuredisplay til gulv her!
Telleraufsteller

Varedisplay til præsentation af dine produkter

Akrylproduktbærere har nu vist sig at være standarden for præsentation af varer. Vores sortiment inkluderer bærere til briller, vinflasker og sko til udstilling i udstillingsvinduer.


Se udvalget af Varedisplay her!

Akrylprodukter i vores online butik

Find dit passende produkt i vores online butik nu. Fandt du ikke det, du ledte efter? Vi rådgiver dig gerne personligt og sammen finder vi en optimal løsning.

Ring til os på +45 4921 0800 eller send os en e-mail på info@vkf-renzel.dk
luk menu

Vis produkter
Gå til top