Advarsel!

You are using an outdated and therefore insecure browser. This leads to restrictions when using our shop.

Aluminium displays fra egen produktion

I vores online shop finder du produkter fremstillet af aluminium som plakatskinner, klemmelister, klikrammer, gadestander, brochurestander og plakatstativ til din butik. Vores aluminiumskærme er lette og samtidig stabile. Tidløst design og vejrbestandige.

Du kan bestille de fleste af vores standardprodukter online og tilføje dit logo eller slogan. Vi rådgiver dig gerne ved behov for special produktion.

Drage fordel af vores 30 års erfaring inden for salg og service. Vi følger processen fra idé til produkt!

Ring til os på +49 4921 0800 eller send os en e-mail på info@vkf-renzel.dk!

Plakatskinner af aluminium til prismærkning


Med vores aluminium plakatskinner kan du hurtigt og nemt hænge dine plakater og prislister op. Du kan også bruge vores omfattende udvalg af plakatskinne tilbehør som f.eks ophængskroge, endepropper, fastgørelseselementer og meget mere. Aluminiumsprofilerne fås hos os i standardlængder og kan skæres til din ønskede længde.

Køb plakatskinner i aluminium online

På anmodning kan vi pulverlakere plakatskinnerne i henhold til RAL farverne.

Forespørg om plakatskinner

Plakat klemlister og monteringsskinner af aluminium

 
Plakat klemmelister af aluminium er en billige måde at præsentere plakater på. Som standard består et sæt af to profiler, den øverste profil med to bevægelige ophængskroge og den nederste klemmeliste fungerer som en modvægt for at udspænde plakaten. I vores produktionsanlæg kan et specielt design implementeres hurtigt, f.eks. fastgørelse af klemmestrimlerne med dobbeltsidet tape eller magnetisk tape. 
 
Køb plakatklemmelister online

Med vores egne produktionsfaciliteter kan vi også implementere dine ønskede længder til fastspænding af skinner.
Forespørg om plakat klemlister

 

Klikrammer til dine plakater


Med en aluminiumsrammer kan du hurtigt udskifte dine plakater. Disse klikrammer er klassikeren inden for plakatreklamer og er nemme at anvende. Som informationsbærere præsenterer de tilbud, budskaber og reklametiltag. Vores rammesystemer kan bruges indendørs på vægge og vinduer såvel som udendørs. Til udendørs brug er vores vandafvisende klikrammer udstyret med speciel tætningsteknologi. Vores klikrammer findes også med lås til tyvesikring.


Køb klikrammer i aluminium online

Vi producerer også klikrammer i special mål!

Forespørg om klikrammer

Skiltetavler til fortovet


Udtrykket "kundestopper" blevet etableret for plakat- og fortovsdisplays. Kundestopper gør de forbipasserende opmærksom på dine reklamebudskaber. Standardmålene for skiltene er DIN A0 og DIN A1. Vores WindSigns giver tilstrækkelig stabilitet i vind og vejrbestandig udendørs forhold. For restauranter, cafeer og barer med aktuelle daglige tilbud giver kridttavler mulighed for selv at skrive budskaberne.


Tavler til fortovet

Brochurestander til gulv

Vælg den rigtige fritstående brochurestander til gulv. Aluminiumet giver brochurestanderen et pænt ydre, og tilpasser sig perfekt til dit salgslokale, receptionsområde eller messestand.

Standard formaterne for brochure indstik er DIN A4, DIN A5, DIN A6 og 1/3 A4. Derudover tilbyder vi brochurestander som er mobile med de integrede hjul samt har vi modeller som er foldbare. Leder du efter en ekstraordinær brochurestander? Via vores egen produktion indenfor aluminiumsprodukter, tilbyder vi en bred vifte af tjenester med mulighed for specialfremstillede produkter.

Køb fritstående brochurestander

Stort udvalg af plakatdisplay

Vi tilbyder en bred vifte af plakatdisplays i aluminium. Informationsstativ fremstillet af aluminium består af en bundramme og en holder (folderamme eller holder) i A4-størrelse, eventuelt i portræt eller landskab format. Informationsstanderen tilbyder informationer til dine besøgende eller kunder. I receptionen på offentlige institutioner, museer eller i salgsområdet.

Plakatdisplays findes til DIN A1 og DIN A0 formater og er pga. af størrelsen ideel til dine reklamebudskaber. 

Køb dit plakatdisplay

Individualisering af produkterne

Vil du tilføje dit firmalogo til din aluminiumsdisplay? Ved mange af vores produkter er dette muligt.
 
Har du spørgsmål til vores produkter eller ønsker at vi skal implementere dine reklamebudskaber, da kontakt os gerne på +49 4921 0800 eller via e-mail på info@vkf-renzel.dk.
luk menu

Vis produkter
Gå til top