Advarsel!

You are using an outdated and therefore insecure browser. This leads to restrictions when using our shop.

kologische_Werbeartikel_kategoriebanner_dk

Bæredygtige reklameartikler med tryk

De nuværende tendenser inden for neo-økologi og "zero waste"-filosofi er noget, der optager mange forbruger. Derfor er det vigtigt, at man som virksomhed præsenterer sig selv på en bæredygtig og miljøvenlig måde, hvis man ønsker at imødekomme denne målgruppe og samfundets generelle holdning for en mere bæredygtig udvikling. 

Vores bæredygtige reklamegaver og Give Aways, giver dig mulighed for at præsenter din virksomhed på den bedst mulige måde. Produkterner fås også med et reklame tryk.

Læs mere "

 

Reklameprodukter i miljøvenlige materialer

Dine kunder og forretningsforbindelser værdsætter produkter fremstillet af naturlige materialer af høj kvalitet. Materialer som bomuld eller bambus er ikke kun et udtryk for kvalitet, men giver også en behagelig følelse på huden.

Samtidig lover den kvalitative egenskab en lang levetid af produktet. Hvor populært et reklameprodukt/ Give aways er kan ses i hvor ofte det bliver anvendt af forbrugeren. Finder brugeren nytte i produkter, og anvender det, skaber det automatisk fokus omkring dine produkter eller virksomhed. Derfor anbefaler vi et reklametryk med logo eller dit slogan.

Ved hjælp af disse reklame tiltag kan virksomheden præsentere sig overfor kunder, samarbejdspartnere og de forbipasserende på en attraktiv og miljøbevidst måde.

Produktene kan anvendes indenfor alle brancher. De kan findes på messer, valgkampagner, særlige kampagner og events. Med vores bæredygtige reklameartikler kan du henvende dig til alle eller målrette til specifikke kundegrupper.

Vi rådgiver dig gerne. Styrk dine relationer med unikke reklameprodukter.

Godt for kunderelationer

Godt for miljøet

Godt for din virksomhed

Skræddersyet reklameprodukter til dine kunder og forretningsforbindelser

Reklameartikler anvendes ofte ved forskellige begivenheder. De er kendetegnet ved, at de er lette at opbevare og udlevere til kunder og forbipasserende.

Klassiske gaver er ex. kuglepenne, nøgleringe, slik og mange andre ting. Blandt de bæredygtige reklamegaver finder du i vores sortiment produkter fremstillet af naturlige og genanvendelig materialer samt produkter, der reducerer den ydre emballage.

Kuglepenne er fremstillet af genanvendt PET eller naturlig materialer som f.eks. træ. Ud over kuglepenne finder du også små paraplyer eller slik. Slikket fås i en miljøvenlig papirdåse.

Vores sortiment tilbyder ikke kun de traditionelle gaver, men også bæredygtige reklameprodukter til alle begivenheder og lejligheder. Reklamegaverne er alle velegnede til at blive trykt med dit ønskede motiv.
Vær klar til den næste messe, den næste valgkampagne eller den næste nyåbning af en butik eller virksomhed.

 

Genanvendelig materialer

Nachhaltige Werbeartikel aus Rezyklat

Naturlige materialer

Nachhaltige Werbegeschenke aus natürlichen Rohstoffen

Minimering af emballage

Nachhaltige Werbemittel für weniger Abfall

Succesfuld reklame med bæredygtige reklamegaver

Leder du efter en bæredygtig reklameartikel? I vores online shop finder du praktiske og unikke produkter til dette formål. Præsenter din virksomhed og dit produktsortiment på en bæredygtig og innovativ måde.

Bæredygtige reklameartikler fremstillet af genanvendelig og naturlige materialer er ideelle for en miljøbevist reklameindsats. Disse materialer, er forarbejdet i høj kvalitet, og resulterer i formskønne reklamegaver. Inspirer dine kunder og forretningsforbindelser med eksklusive reklameartikler.

Det pågældende produkt kan forfines med print. Logoer, slogans og andre ensfarvede eller flerfarvede motiver kan realiseres på de bæredygtige reklameprodukter. Skab med det rigtige motiv optimal opmærksomhed. Før tryk processen foretager vi et gratis datatjek for at sikre det bedst mulige resultat.

Vælg en af de mange bæredygtige reklameartikler. Det kan bruges effektivt som reklamemedie, og præsenterer din virksomhed i et miljøvenligt lys. Vælg salgsfremmende og bæredygtige løsninger.

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rigtige reklamegave. Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du brug for personlig rådgivning?

Kontakt os »
luk menu

Vis produkter
Gå til top