Banner til byggehegn

Huskeliste

Downloads

Produktdetaljer

  • reklameplads og afskærmning på samme tid
  • format 3.400 x 1.730 mm
  • PVC mesh eller frontlitbanner
  • også ideel til afskærmning ved koncerter og andre arrangementer
  • individuelle størrelser fås efter anmodning
Varedetaljer »

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

Bestil et digitaltrykt banner med reklametryk til dit byggehegn for optimal synliggørelse eller som afskærmning. Anvend  byggehegn til festivaler, sportsbegivenheder, på byggepladser. Standard banner størrelse på 3400 x 1730 mm gør det muligt at anvende dem fleksibelt og alsidigt. Vælg et luftgennemtrængeligt mesh net eller frontlitbanner i den bedste printkvalitet.

Banner til byggehegn af mesh

Dette materiale er kendetegnet ved at være gennemtrængeligt for vind, lyd og lys. Strukturen er opbygget omkring en slags net eller gitter, hvilket sørger for den lave vægt. Den er derfor nem at samle og anbefales især til store reklamearealer. Med et banner af mesh vælger du at skabe et højt niveau af synlighed med minimal vindmodstand.

Banner til byggehegn af PVC Frontlit

Et banner fremstillet af PVC Frontlit er robust og slidstærkt. Materialet er uigennemsigtigt og særligt modstandsdygtigt over for vind og vejr. Banneret har en førsteklasses gengivelse af printmotivet. Mens netbanneret er gennemtrængeligt, beskrives PVC Frontlitoverfladen som flad og lukket.
Som byggehegnsbannere fremstilles materialerne i en standard dimension på 3.400 x 1.730 mm. De er også forsynet med sejlringe hele vejen rundt. De kan fastgøres hurtigt og nemt ved hjælp af spændingsløkker eller gummispændinger. Reklamebannere er stramt udspændt og fremviser dine eklamebudskaber på bedste vis.

Med en centrale placering af byggehegnsbannere på byggepladser, ved koncerter, sportsarrangementer mm. opnår du god eksponering for dine budskaber. Få banneret trykt med en iøjnefaldende reklame og skab opmærksom.

Fremsend os en trykklar fil på dit reklamebanner. Du finder datablad på webshoppen som kan downloades til udarbejdelse at printfil. Dette kræver grafisk kyndighed.

Har du spørgsmål til produktet eller ønsker du andre størrelser dimensioner, så kontakt os gerne. Vi hjælper også gerne med at finde et passende rammesystem til dine banner.

Bedømmelser

Bedømmelser

{{ review.oxfname }} har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.

Varianter

Varianter Materiale Varenummer Art.-nr. Pris
PVC net / mesh, 340-370 g/m² PVC net / mesh, 340-370 g/m² 14.0069.934 635,00 DKK* til varen »
PVC Frontlit materiale, 450-500 g/m² PVC Frontlit materiale, 450-500 g/m² 14.0069.935 635,00 DKK* til varen »
luk menu
Gå til top