Autohäuser_1200px

Salgs- og forretningsudstyr til autoforhandler


Synliggøre dine budskaber!

Prismærkning


Med vores produktsortiment indenfor prismærkning, brochurestander og informationsskilte præsenterer du dine biler på bedste vis. Vores standard sortiment er omfattende, og vi producerer alt fra lette akryldisplays til robuste metaldisplays.
 

Løsninger til hygiejne og sikkerhed for personale og kunder

I den nuværende situation gælder strengere regler for hygiejne, afstandsforhold, kontrol med adgang og undgåelse af køer. Vi har sammensat nogle løsninger, der egner sig til din forretning.

Populære produkter

Biler, der står parkeret udenfor, har behov for produktpræsentation i rammer og display i en vandafvisende udgave. Vi forhandler også selvklæbende lommer (statiske lommer) som fastgøres på indersiden at ruden. Fordelen ved de selvklæbende lommer er, at de ikke efterlader klæberester fra tape. Dette giver dig mulighed for at placere prisskiltet hurtigt og fleksibelt.

Med de digitale prisskilte fra troniTAG kan du oplyse om priser og produktdata på bilerne og systemet styres centralt fra en computer. Der er ikke længere behov for manuelt udskiftning af dine budskaber. Desuden har du altid de samme data i onlinebutikken og i showroomet. Benyt også de mediebaseret reklamemuligheder, f.eks. at du kan få vist en produktvideo med din smartphone direkte på prisskiltet. Vi har også omfattende monteringsmuligheder, der gør det muligt at prismærke med elektroniske prismærker næsten overalt.

 

Prismærkning af dine reservedele og tilbehør

Vi har et stort udvalg af hyldeforkanter til dine salgsreoler, som kan skæres i individuelle længder, så de passer til dine hylder. Under kategorien hyldeindretning finder du varedeler og vareskubber for en ordentlig produktpræsentation. Systemerne findes også med LED hyldebelysning. Produktdisplay eller brochureholder i akryl kan placeres fleksibelt på borde, ved bilerne og reservedelene. Med plakatlister kan du præsentere dine budskaber på en iøjnefaldende måde hængt ned fra loftet eller i udstillingsvinduet.
 

Uundværlige produkter til din forretning

Vil du fremvise dine brochurer, visitkort og datablade på en brugervenlig måde? Med disse produkter kan du markedsføre dig bedst muligt.

Reklamer og information

Vil du skabe opmærksomhed omkring særlige kampagner eller præsentere din virksomhed på en iøjnefaldende måde? Her finder du et udvalg af produkter, som vi håber at kunne inspirerer dig med.

Individuelle displays

Vi har mulighed for fremstilling af special display. Vi rådgiver dig gerne i processen, kontakt os venligst.

Eksempel på et specielt display: Mercedes-display til visualisering af LED-logo-projektoren

superstar-award-mercedes-03
superstar-award-mercedes-02
superstar-award-mercedes-01

Made in Germany

Vi producerer et stort antal af vores varer i Tyskland

Materialer af høj kvalitet

Vi værdsætter kvalitet

Innovative teknologier

Vi bruger de nyeste maskiner og gennemprøvede teknikker

35 år

Erfaring og kompetence inden for salgsfremmende produkter

26 Lande

Produktionssteder og datterselskaber fra USA til Kina

870 Ansatte

Vi er repræsenteret i Danmark og udlandet

> 19.000 Produkter

Bredt program af butiksudstyr

Har du brug for rådgivning?

Kontakt os venligst »
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top