Her kan du betale med EAN-nummer

banken-dk_Retusche

Salgsfremme til banker og forsikringsselskaber


Som en del af bankers og forsikringsselskabers daglige forretning, er salgsfremme af produkter og services afgørende for at tiltrække opmærksomhed fra både nye og potentielle kunder. Strukturerede og klart præsenterede oplysninger vil også formidle pålidelighed og kompetence. Vores produkter vil ikke kun hjælpe dig med kundekommunikation, men også med det umiddelbare salg af produkter og services.

Brug pengebakker til udveksling af mønter uden behov for tæt kontakt. Pengebakker i banker er også et godt hjælpemiddel til optælling af penge foran kunderne. Konceptholdere med enkeltsidet skiltning kan placeres på skranker, ved kundeservice eller i nærheden af ventekøen for at præsentere og reklamere for vigtige plakater eller reklamemateriale. Ved at placere enkeltsidede skilteholdere på områder med tæt kontakt til kunderne, øges chanchen for at de bliver læst. På samme måde kan man udstille plakater i butiksvinduet, for at reklamere til forbipasserende eller som incitament til at blive medlem af en ny bank.

Topsælgere til bank og forsikringsselskaber

Løsninger til hygiejnebeskyttelse af personale og kunder i banker

Nu til dags har mange butikker strengere regler omkring hygiejne, adgangskontrol og undgåelse af køer. Derfor har vi sammensat nogle løsninger, som passer til din bank.

Reklamemidler til banker og forsikringsselskaber

VKF Renzel tilbyder et omfattende udvalg af produkter, som kan hjælpe dig med at reklamere for din bank eller dit forsikringsselskab på fortovet, i butiksvinduer eller i indgangspartiet til banker og forsikringsselskaber. Her finder du en samling af de mest populære produktgrupper:

Individuelle displays

Vi har mulighed for fremstilling af special display. Vi rådgiver dig gerne i processen, kontakt os venligst.

Made in Germany

Vi producerer et stort antal af vores varer i Tyskland

Materialer af høj kvalitet

Vi værdsætter kvalitet

Innovative teknologier

Vi bruger de nyeste maskiner og gennemprøvede teknikker

35 år

Erfaring og kompetence inden for salgsfremmende produkter

26 Lande

Produktionssteder og datterselskaber fra USA til Kina

885 Ansatte

Vi er repræsenteret i Danmark og udlandet

> 19.000 Produkter

Bredt program af butiksudstyr

Har du brug for personlig rådgivning?

Kontakt os venligst »
luk menu
Gå til top