Her kan du betale med EAN-nummer

Building Site Industry Guide

Byggepladser


POS & reklameudstyr egnet til byggepladser

Man forventer måske ikke at finde POS produkter på byggepladser, men hos VKF Renzel byder vi på en række POS produkter, som er ekstremt alsidige og derfor kan bruges på mange måder på byggepladsen. Denne brancheguide vil byde på anbefalinger til bedst brug af POS displays på dine byggepladser.

Udendørs reklame - Fortæl folk om hvad du bygger

Er du ved at bygge nye kontorbygninger? Nye boliger? Uanset hvad der bygges, skal man gøre forbipasserende opmærksomme på, hvad der bygges. Det kan være til at skabe salg og for at øge kendskabet til din virksomhed. Her hos VKF Renzel har vi et stort udvalg af forskellige reklamematerialer til udendørs anvendelse.


Bannerrammer

Bannerrammer er en fantastisk måde at ophænge reklamebannere på, især i større størrelser og i udendørs områder. Vores bannerholdere er velegnede til montering af bannere på flade og store arealer. De kan bruges på bygninger og som fritstående display til indendørs og udendørs brug. Rørene fås i forskellige længder og er udstyret med spændestropper, så der kan monteres reklamebannere i forskellige størrelser. Har du allerede dine bannerrammer? Så har vi måske noget ekstra tilbehør som du kan bruge, f.eks. montering og fastgørelse til bannerrammer.
 

Byggepladsskilte

Er du ved at opføre et nyt boligområde, eksempelvis et nyt boligbyggeri, er skiltedisplay en fantastisk måde at præsentere aktuelle oplysninger om tilgængelighed og detaljer som husstørrelser. Vi kan anbefale Byggeskiltet Traverstar "Fascia II" til udendørs. Dette system er ideelt som en informationstavle eller et byggeskilt. Når dine bygninger er begyndt at tage form, foreslår vi at der implementeres nogle firmaskilte. Firmaskilte er vigtige for at vise vej i indgangspartiet til virksomhedsbygningen. De fritstående virksomhedsskilte til udendørs brug fås i individuelle størrelser, former og designs. 
 

Flag

Flag er en fantastisk udendørs reklameteknik til at vise din virksomhed frem på lang afstand. Forbipasserende kan se dine flag på afstand og bliver gjort opmærksomme på, hvad der bygges. Hos VKF Renzel tilbyder vi et bredt udvalg af flagstænger, som passer til flag af forskellige størrelser.

Har du skurvogne eller containere på byggepladsen?

På byggepladser er der begrænset plads til, at give dine medarbejdere mulighed for, at holde en sikker pause. På disse lokationer, er der mulighed for at præsentere plakater eller andre oplysninger, som kan være vigtige for dine medarbejdere. Vi foreslår, at man anvendes plakatrammer som vores "Clear Line" serie og også brochureholdere. Hvis din konstruktion er langsigtet, er klikrammer også en god løsning til permanent information med nem udskiftning. Brug også brochureholdere til at opbevare magasiner eller aviser, for at holde dine medarbejder underholdt i pauserne.
 

Sikkerhedsforanstaltninger på byggepladsen

Der er forskellige farer forbundet med byggepladser. Derfor er det vigtigt at have tydeligt skiltning omkring byggepladsen, så som retningspile. Skilte med "Adgang Forbudt" en god måde at holde uønskede personer væk på. Er det yderligere forbudt at ryge på byggepladsen? Sørg for at skilte med "Rygning Forbudt" er tydeligt opsat, hvis det ikke er tilfældet. Se flere af vores informations- og sikkerhedsskilte her.
luk menu
Gå til top