Her kan du betale med EAN-nummer

Picture2

Kontorer


Kontorudstyr & hjælpemidler til organisering

Redskaber & udstyr til kontoret

Et kontormiljø er måske ikke det første sted folk tænker på, når det kommer til at implementere salgsdisplays. Men undervurder ikke vigtigheden af dette. Kontorer er kernen i enhver virksomhed. De er et rum til at mødes, skabe og planlægge. Da kontormiljøer ofte rummer flere forskellige teams og forretningsformål, kan de nemt blive et travlt og uorganiseret miljø. Denne uorden skaber en umotiveret og mindre produktiv arbejdsstyrke, som understreger vigtigheden af et organiseret og ryddeligt rum. 

For at løse dette problem tilbyder VKF Renzel en række produkter, som kan hjælpe med at sikre, at dit kontorloakle er et indbydende og nyttigt sted for alle. Produkterne som vi kan tilbyde kan bruges til at informere medarbejdere og besøgende om relevante oplysninger, til organisere kontorforsyninger/skriveborde og til at sikre hygiejne- og sikkerhedsbeskyttelse mellem kollegaer under COVID-19.

Løsninger til hygiejnebeskyttelse af kolleger i kontorområder

Nu til dags er det vigtigt at virksomheder har passende hygiejneforanstaltninger på plads, for at sikre sikkerheden for både deres ansatte og besøgende. På et kontor kan det ofte være vanskeligt, da skriveborde og mødeområder er placeret så tæt på hinanden. Her hos VKF Renzel har vi skabt et udvalg af displays og skillevægge, som kan bruges som nyseskærme mellem kolleger, desinfektionsstationer og gulvmarkeringer til din virksomhed, i et forsøg på at stoppe spredningen af bakterier. Ved at indføre beskyttelsesforanstaltninger på din arbejdsplads, vil du kunne genvinde en følelse af normalitet ved at vende tilbage til kontoret for at forbedre medarbejder produktivitet og motivation.

Topsælgere til kontor

Nedenfor finder du vores 4 mest solgte kategorier til erhvervskontorer:

Fordele ved at bruge kontorudstyr

  • Organisation - Produkter som opbevaringsskabe, makulatorer og affaldsspande bidrager til en ryddelig arbejdsplads. Et organiseret miljø giver mulighed for en mere motiveret og produktiv tankegang hos medarbejdere, hvilket forbedrer virksomhedens samlede succes. Et ryddeligt arbejdspmråde forhindrer også, at vigtige informationer eller filer bliver tabt eller forlagt. 
  • Information -  Konceptholdere til bord og plakatrammer er perfekte til display af vigtig information rundt omkring på kontoret. Det er også nødvendigt for arbejdspladser at vise de relevante sundheds- og sikkerhedsoplysninger for medarbejdere ved brug af sikkerhedsskilte, mens opslagstavler kan bruges til at fremhæve daglige opgaver og mål for virksomheder.
  • Hygiejnebeskyttelse - I øjeblikket er vores sortiment af hygiejne- og sikkerhedsprodukterr yderst vigtigt og gavnligt, for at give kontoransatte mulighed for at komme tilbage til arbejdet. Hygiejneskærme, gulvmarkeringer og desinfektionsstationer hjælper med at beskytte personalet mod sygdom på arbejdet.

'Must haves' til kontoret

For at kontorer kan fungere effektivt, har vi et udvalg af kontorforsyninger som enhver virksomhed skal være udstyret med.

Vores succes

I mere end 35 år har vi været din pålidelige partner til salgsfremme omkring point of sale.

Materialer af høj kvalitet

Vi værdsætter kvalitet

Made in Germany

Vi producerer et stort antal af vores varer i Tyskland

Innovative teknologier

Vi bruger de nyeste maskiner og gennemprøvede teknikker.

35 år

Erfaring og kompetence inden for salgsfremmende produkter

26 Lande

Produktionssteder og datterselskaber fra USA til Kina

885 Ansatte

Vi er repræsenteret i Danmark og udlandet

> 19,000 Produkter

luk menu
Gå til top