Her kan du betale med EAN-nummer

negle-hår-skønhedssalon

Skønhedssalon


Essentielle salgsfremmende værktøjer og hygiejneudstyr til skønhedssaloner

Effektivt POS udstyr til skønhedssaloner

At gå til frisør eller kosmetolog er spændende for kunder. De besøger dig for personlig pleje og går derfra med god selvtillid. Det er derfor vigtigt, at dine kunder får en god oplevelse mens de bliver klippet, får ansigtsbehandlig eller får lagt make-up. Hos VKF Renzel har vi et stort udvalg af PoS produkter, som passer stilrent ind i din salon. Nogle af vores produkter bidrager endda med, at promovere en bred vifte af produkter og lokker kunder til at foretage ekstra køb.

Skønhedssaloner kan drage fordel af at implementere et bredt udvalg af salgsdisplays; fra brochureholdere og plakatrammer til hygiejneskærme og udendørs skiltning. Vi har mange løsninger som hjælper med at styrke virksomhedens image yderligere. Denne brancheguide fremhæver de vigtigste produkter som anbefales til din salon, samt udstyr til beskyttelse af kunder og medarbejdere.

Hvilke POS displays skal jeg bruge i min salon?

Point of sale displays kan bruges effektivt på forskellige områder af skønhedsbranchen. Der er mange muligheder til rådighed, selv hvis du er begrænset af pladsen i salonen. Der er uden tvivl en lang række muligheder som kan implementeres i din salon, som er med til at øge interessen for dine mange tilbud. Læs nedenfor om nogle af vores anbefalinger.

Magasinholdere

Mens dine kunder tålmodigt venter på dine services, skal du sørge for at du har noget at holde dem beskæftiget med. Hos VKF Renzel tilbyder vi en række magasin- og avisholdere, som holder dine lokaler ryddelige og professionelle, samtidig med at underholder dine kunder. Magasiner er også interessante for kunder, men de får deres behandling udført.
 

Produktdisplays

Tilbyder du produkter som dine kunder kan købe, f.eks. hårstylingsprodukter eller behandlinger? Hos VKF Renzel vil vi gerne sørge for, at du udstiller dine produkter på den bedst mulige måde for at øge dit salg. Vi har et udvalg af produkter som er perfekte til netop det. Brug en vitrine til at udstille dine produkter tydeligt. Gør brug af vores displayprodukter i akryl, såsom akryl podier, varestøtter og reklamedisplays. Det er vigtigt ikke at overfylde dine displays, da det kan virke overvældende for dine kunder. 
 

Plakater

Når kunderne kommer ind i din salon, ved de ikke altid helt hvad de ønsker og kigger sig omkring for at finde inspiration. Vi anbefaler, at du opsætter forskellige plakater omkring i din salon med forskellige stilarter eller reklamematerialer for de produkter du tilbyder, eksempelvis for et bestemt brand, som har mange fordele for håret. Vi kan anbefale klikrammer; også kendt som snaprammer, som er en fantastisk måde at at præsentere tryksager omkring i din salon. Med klikrammeteknologien giver de mulighed for nem udveksling af reklamematerialer. Vi tilbyder også mange andre plakatdisplays, f.eks. vores Clear Line ramme. Rammen er vandafvisende og er perfekt til udendørs anvendelse ved din salon. Sidst men ikke mindst kan vi anbefale vores selvklæbende lommer, som kan placeres på glas eller spejle; perfekt til reklametryk på spejle, som kunderne vil betragte undervejs i deres behandling.


Brochureholdere

Vi anbefaler stærkt at placere brochureholdere på alle overflader, som kan bære en. I lighed med magasiner vil nogle kunder måske gerne læse nogle af de dine brochurer, som måske har et specielt tilbud eller nyhed Brochurer er en god måde at gøre dine kunder opmærksomme på din virksomhed, og kan hjælpe dig med at reklamere for andre services eller behandlinger, som du måtte tilbyde. Hos VKF Renzel har vi et bredt udvalg af brochureholdere, som er velegnede til vægmontering eller til placering på borde.


Ekstraudstyr

Kunder sætter pris på virksomheder som gør en ekstra indsats, for at vise at de værdsætter deres kunder. Vi har et udvalg af produkter, som kan give den perfekte oplevelse. Tilbyd dine kunder gratis prøver af produkter, som du måske har brugt på deres hår - og kan være med til at tilskynde yderligere køb. Brug display sfærer eller plastdumpere til salgsdisken til præsentation af mindre produkter eller prøver på en tillokkende måde. Har du i øvrigt reklameartikler til yderligere reklame for din salon, f.eks. kuglepenne eller indkøbstasker? Udendørs reklame er også en god måde at lokke kunder til din salon, f.eks. ved at anvende fortovsskilte og A-skilte til at vise åbningstider eller eventuelle tidsbegrænsede kampagnetilbud.

Her er de områder som vi mener er afgørende til brugen af POS displays i din skønhedssalon:

  • I nærheden af kasseområdet - som det første mødepunkt, er dette det perfekte sted til at gøre dine kunder opmærksomme på nye eller ændrede politikker og procedurer. Når det bruges korrekt, kan kasseområdet også være utroligt nyttigt til at øge antallet af impulskøb; overvej hvilke tilbud du kan reklamere for eller tilbyd små produkter, som vil være for fristende til at modstå.
  • I venteområdet - mens dine kunder venter på deres aftale, kan salgsdisplays være et utroligt effektivt værktøj. Dine kunder opholder sig i et specifikt område og vil uden tvivl bemærke deres omgivelser. Sørg for at du har effektive displays, som er tydeligt synlige fra alle pladser i dit venteværelse; det kan være plakatrammer, konceptholdere eller fritstående A-skilte i træ. Med disse værktøjer kan du ikke kun skabe et æstetisk tiltalende og indbydende miljø, men også 'pushe' yderligere produkter og behandlinger til dine kunder, som de måske ikke var klar over fandtes.
  • I kundens synsfelt under behandlingen - dette sikrer, at kunderne bemærker dine displays under de forskellige behandlinger, som en god mulighed for at reklamere for yderligere produkter eller services, som tilbydes.

Beskyt dit personale & dine kunder

Sundhed og sikkerhed er i den seneste tid blevet et større problem for virksomheder. Da alle er bekymrede om spredning af bakterier fra person til person, er det vigtigt at have styr på beskyttelsesforanstaltninger, for at kunderne føler sig trykke i din salon. Det kan være så enkelt som at sikre, at dine gæster ankommer forskudt eller at kræve, at alle kunder bærer en ansigtsmaske under besøget. VKF Renzel har fremstillet en række effektive produkter til beskyttelse, som skaber tryghed for kunderne.


Vores produkter omfatter:

Hygiejneskærme - disse kan bruges under hårbehandlinger eller i salonens betalingsområde. Vi foreslår at anvende en hygiejneskærm mellem hver behandlingsstation, for at hjælpe med at overholde regler om social distancering og for at få dine kunder til at føle sig mere trygge.
Ansigtsmasker & visirer - sørger for at personalet er forsynet med effektivt beskyttelsesudstyr, og at dine kunder er beskyttede.
Desinfektionsdispensere - opfordrer hver enkelt person til at desinficere deres hænder regelmæssigt. Desinfektionsdispensere er især nyttige, når de placeres i områder med mange fodgængere, herunder ind- og udgange.
Gulvmærkater - sikrer, at kunder overholder afstandskrav i mere travle områder, f.eks. betalingsområdet.

Individuelle displays

Vi har mulighed for fremstilling af specialdisplay. Vi rådgiver dig gerne i processen, kontakt os venligst.

Made in Germany

Vi producerer et stort antal af vores varer i Tyskland

Materialer af høj kvalitet

Vi værdsætter kvalitet

Innovative teknologier

Vi bruger de nyeste maskiner og gennemprøvede teknikker

35 år

Erfaring og kompetence inden for salgsfremmende produkter

26 Lande

Produktionssteder og datterselskaber fra USA til Kina

885 Ansatte

Vi er repræsenteret i Danmark og udlandet

> 19.000 Produkter

Bredt program af butiksudstyr

Har du brug for rådgivning?

Kontakt os venligst »
luk menu
Gå til top