Her kan du betale med EAN-nummer

Brillestativer og -displays er både velegnede til præsentation og sikker opbevaring af briller og solbriller.
Luk
Anvend filter

Brillestandere skræddersyet til hver enkelt butik

Ligesom hver butik er individuelt indrettet, har vi også fleksible displays til præsentation eller opbevaring af briller. Vores sortiment omfatter displays af akryl og metal. Brillestandere og borddisplays, som det klassiske brillestander "Galega", er velegnede til brug på borde og diske. Brilledisplayet fås i forskellige størrelser og skaber opmærksomhed omkring brillerne med sit krystalklare udseende.
Gulvdisplayet til briller er fremstillet af metal og akryl. Mens rammen og holderne til brillerne er af pulverlakeret metal og akryl, er displayet komplet i akryl. Slatwall systemet "FlexiSlot" byder på komplette individuelle løsninger til din butik.
 

Slatwallsystem "FlexiSlot"

Sammensæt din egen personlige udstilling af briller og solbriller, der passer til dine behov. Vælg mellem forskellige modeller og konstruktioner. Derefter vælger du selv, hvordan dine produkter skal præsenteres. Med en speciel brilleholder eller med en ophængsbakke. Bliv inspireret af de mange variationer og det uudtømmelige potentiale i vores "FlexiSlot" system.
 

Displays med tryk

Individualisér din brillestander, display eller den moderne brilleholder med hjælp fra os. Som producent af de ovennævnte produkter garanterer vi ikke kun for produktets kvalitet, men kan også tilbyde muligheden for individuelt tryk med logo, slogan eller et varemærke, etc.

Ved forespørgsel er der også mulighed for specialproduktion. Udnyt vores 30 års erfaring inden for produktion af salgsfremme produkter, og få gavn af vores idéer og muligheder.
luk menu

Vis produkter
Gå til top