Brochurereoler er velegnede til en attraktiv præsentation af DIN A4 brochurer på salgsstedet. De forskellige reoler præsenterer brochurerne på en attraktiv og ordentlig måde i en ideel læsevinkel. Afhængigt af produktet kan du fremvise op til 16 forskellige tryksager i brochurereolen. Find den rigtige model til din placering her!

Læs videre »

Øget synlighed for dine trykte medier

Trykte medier bliver hurtig overset i mængden. Præsentere dine reklamer på en tiltalende måde, så de tiltrækker sig opmærksomhed fra de forbipasserende, og dine brochurer, kataloger eller infoblade bliver taget. 

En passende brochurereol giver dine brochurer den rette opmærksomhed. Her kan flere eksemplarer placeret ved siden af hinanden og under hinanden. Desuden er hylderne placeret med en lille hældning for optimale læsevinkel.
Udnyt de forskellige reolhøjder og omfanget af reolerne til at præsentere dine brochurer perfekt. Du kan sortere brochurerne efter emne, målgruppe eller farve.
Oplev den salgsfremmende effekt af en brochureholder på dit salgssted.

Brochurereol fra VKF Renzel:

✓ uundværlig som salgsfremmende tiltag
✓ kan bruges næsten overalt
✓ kan udstille:
Kataloger
Brochurer
Flyer
Informationsbrochurer
✓ i forskellige størrelser
✓ forskellige fyldningsdybder
✓ med individuelt tryk
✓ individuel produktion efter anmodning

Brochurereol fra VKF Renzel:

✓ uundværlig som salgsfremmende tiltag
✓ kan bruges næsten overalt
✓ kan udstille:
Kataloger
Brochurer
Flyer
Informationsbrochurer
✓ i forskellige størrelser
✓ forskellige fyldningsdybder
✓ med individuelt tryk
✓ individuel produktion efter anmodning

Med brochurereoler til DIN A4 for attraktiv fremvisning

Det mest almindelige format til brochurer, kataloger og informationsark er DIN A4 formatet.
Derfor finder du forskellige produkter, som du kan forsyne med dine A4 brochurer. 

Vælg en model af metal eller med akryl elementer. Hvor mange brochurer vil du præsentere side om side?
Vi leverer modeller med op til fem individuelle hylder og med plads til at præsentere op til 16 forskellige brochurer på samme tid. 

Du kan selv vælge, hvordan du vil præsentere dine brochurerne - I en mere kompakt højde eller i forskellige niveauer? Hvor mange brochurer vil du præsentere ved siden af hinanden?

Anvendelsesområder for brochurereoler

Med en brochureholder er du ikke kun godt rustet i den stationære handel, men også på messer. Giv de messe besøgende et indblik i din virksomheds sortiment af produkter, service, tilbud og tendener med tiltalende brochurer.
Produktkataloger, rejsebrochurer, brochurer eller informationsark kan placeres på hylderne. Udstyret med roterbare hjul er brochureholderen altid der, hvor du har brug for den. De forskellige typer af reoler kan anvendes både stationært og mobilt. 

Find den rigtige brochureholder til dit behov

Ønsker du at fremvise få brochurer, eller brochurer med flere produktgrupper? Med en brochurereol behøver du ikke at begrænse dig.  Fremvis det ønskede antal brochurer i de forskellige reolertyper.

Få glæde af den attraktive brochure præsentation i den optimale læsevinkel for dine kunder. Reolen bliver en del af jeres kontor- og butiksindretning til brug i mange år.

Et topskilt giver mulighed for at skabe ekstra reklame effekt. Placer dit logo, et budskab eller et slogan på det form skønne topskilt.

Kontakt os gerne for rådgivning om vores produkter.
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top