I denne produktgruppe finder du et bredt udvalg af brochureholdere til ophæng på væg. De fås i de gængse brochureformater DIN A4, DIN A5 og DIN 1/3 A4. Alle brochureholdere og brochureholdere med flere rum til ophæng på væg er af høj kvalitet, stabile og holdbare.

Læs videre »

Brochureholdere med flere rum: ophæng fremfor nedhæng

Dit kasseområde, disk eller skrivebord bør ikke være overfyldt, med den begrænsede plads som der allerede er. Brochureholdere til ophæng anvendes, når der ikke er plads til at opstille en brochurestander. Du kan ved hjælp af tilbehør til ophæng, hænge din valgte brochureholder op uden besvær.

Tiltræk potentielle og eksisterende kunders opmærksomhed og oplys dem klart og tydeligt. Med vores brochureholder til ophæng, kan du henlede dine kunders opmærksomhed på dine vigtigste budskaber. Med den transparente front er brochurerne udstillet på den bedst mulige måde, og du tiltrækker dermed hurtigt potentielle kunders opmærksomhed.

Mens coveret vækker målgruppens interesse, byder den aktuelle brochure på de relevante oplysninger den potentielle kunde leder efter. Ved placering på væggen, kan disse oplysninger præsenteres i umiddelbar nærhed af produktet. Anvend vores tilbehør til ophæng til montage i indgangsområder, ved kassen eller ved siden af produktet.
20-46-01_ch_1740x600

Brochureholder til væg


med flere rum i DIN format

Kombiner de modulære brochureholdere til ophæng efter dine behov, og lad dig inspirere af vores forskellige systemer. Sammensæt et passende system til ophæng af brochurer og magasiner, efter dine ønsker. Med enkelte brochureholdere kan du endda få plads til forskellige formater i ét brochureophæng på en dekorativ og pladsbesparende måde.

I vores sortiment finder du forskellige ophæng i forskellige DIN formater. Har dine brochurer det klassiske DIN A4 format? Reklamerer du for din virksomhed i 1/3 A4 format?

Vi har et udvalg af modeller i forskellige DIN formater. Fr DIN A3 til DIN A4 og A5 til 1/3 A4. Find den rigtige brochureholder med ét eller flere rum i vores sortiment.

Derudover har placeringen en afgørende rolle, for valget af den rigtige model. Afhængigt af brochurens layout, kan du vælge et produkt i høj- eller tværformat. Alternativt kan du vælge et produkt, der kan anvendes med begge formater.
 

Forskellige brochuredisplays, direkte fra producenten

Vi har med vores egenproduktion, mulighed for at fremstille brochureholdere til væg og brochureophæng i adskillige afskygninger. Det betyder, at din brochureholder er individuelt fremstillet efter dine idéer og designs! Det kan være i en speciel form eller med et påtrykt logo eller slogan. Vi rådgiver dig gerne hvis det bliver nødvendigt!

Afhængigt af hvor mange brochurer eller flyers du ønsker at fremvise, kommer forskellige displays på tale. Der skelnes mellem brochureholdere med 1 rum og brochureholdere med flere rum. Du kan også få et stort udvalg af tilbehør til dit brochureophæng. Oplev det store udvalg af brochureholdere og brochuredisplays til vægmontage.

1-rums:

Disse brochureholdere til væg er kun udstyret med ét rum. De er velegnede til fremvisning af flyers, brochurer eller små kataloger. Med den enkle vægmontering, kan de udstilles i nærheden af produktet eller i relation til temaet. Også her er der mulighed for at vælge mellem forskellige materialer og formater.

Flere rum:

Disse vægophæng til brochurer er udstyret med flere rum til fremvisning af brochurer, magasiner eller kataloger. Her kan de forskellige medier udstilles side om side. Du kan vælge mellem displays med 2 til 12 eller flere rum. Kombiner de enkelte holdere og displays, eller vælg en attraktiv brochurevæg.

Tilbehør til brochureholdere:

Tilbehøret gør det nemmere at vedligeholde og ophænge brochureholderne. Anvend rensevæske for at fjerne limrester, og rensevæske til akryl for at rengøre og vedligeholde materialet. Beslag og profiler til ophæng anvendes til hurtig montering af holderne. Forbedr din brochureudstilling med tilbehør af høj kvalitet.

Brochureholdere til udendørs brug

Det kan ikke kun betale sig at udstille brochurer indendørs. Ved at fremvise brochurer og flyers udendørs, udvider du opmærksomheden på dine produkter og tjenester. Derudover kan produkterne også udstilles tættere på din virksomheds udendørs område. Placér vigtige oplysninger med en udendørs brochurestander

Vores vandafvisende brochureophæng til udendørs brug har en automatisk lukkemekanisme. Dette holder brochurematerialet tørt, selv i regnvejr. I dit udendørs område kan holderne med 1 rum monteres på væggen eller fastgøres til vinduer med sugekopper. De udendørs brochuredisplays med låg fås i forskellige DIN formater.

For at udskifte dine indlæg eller brochurer, skal du blot åbne låget. På samme måde som du udskifter indholdet, kan din kunde eller potentielle kunde også få adgang til det pågældende flyermateriale. Det transparente materiale sikrer, at dine flyer, brochurer, kataloger eller magasiner er let tilgængelige og synlige for interesserede. Vælg en brochureholder til væg og ophæng med lim eller skruer.
 

Indendørs udstilling af brochurer

Brochureholdere til væg anvendes primært indendørs på messer, ved PoS og i indgangspartier. De anvendes til uddeling og for let tilgængelighed af vigtige oplysninger. Dermed kan folk også få adgang til oplysningerne hjemmefra, eller blive mindet om produkter og tilbud i trygge rammer.

Brochureholdere til væg kan monteres på væggen eller hylden. De kan placeres lige hvor du ønsker det, og er dermed altid i nærheden af potentielle kunder. En fordybning gør det lettere at fjerne de forskellige tryksager. Du kan yderligere tilpasse holderen til dit virksomhedsdesign.

Styrk dit brand med brochureholdere i din virksomheds design. Vælg mellem forskellige farver eller beslut dig for hvilken slags tryk og skrift du vil anvende. Holderne kan anvendes på lang sigt på én lokation eller mobilt til forskellige anvendelser.
1Fachhaenger

Eksempel på 1-rums


wandprospekthalter-delux-3x-din-a4-und-6x-lang-din-67.0039.8-1

Eksempel på flerrums


Montage af brochureholder til væg på dit salgssted

Ved din PoS kan du promovere dine produkter og brochurer med målrettet montage og matchende displays. Dermed fremhæver du dine varer i forhold til konkurrenterne, og kan bidrage til salgsfremme. Brochurer er særligt populære til at reklamere for produkter på salgsstedet.

En brochure eller flyer tiltrækker ikke kun interesseredes opmærksomhed med et tiltalende design, du kan også byde på overbevisende, vigtige og supplerende oplysninger i en brochure og præsentere den i nærhed af produktet. Dermed overbeviser du kunden om kvaliteten af produktet og styrker din kundeloyalitet.

Tager personen din flyer med hjem, er du sikker på at du og dit produkt vil blive husket. Det øger kendskabet til dit brand og kan tilskynde interessen og køb. Den rigtige brochureholder til ophæng henleder også opmærksomheden til dine brochurer på hylden.

Gå på opdagelse i vores udvalg af forskellige ophæng, til salgsfremme med brochurer for din virksomhed. Vælg en model til direkte montering på hylden. Du kan også fastgøre displayet med lim, selvklæbende sugekopper eller med skruer. Find det rigtige display til dine brochurer, flyers, kataloger eller magasiner her.
 

Akryldisplays til din salgsfremme

Vi kan tilbyde et udvalg af brochureholdere af plast, metal, tråd eller transparent akryl af høj kvalitet. Dette materiale byder på attraktive udstillingsmuligheder til det pågældende anvendelsesområde på lang sigt. Samtidig er dine brochurer perfekt synlige og attraktivt udstillet. En udstilling i en optimal læsevinkel forstærker yderligere denne effekt.

Det transparente materiale påvirker næppe den attraktive udstilling af dine flyers, brochurer eller kataloger. Brug akryldisplays til udstilling af enkelte eller flere forskellige indlæg. Som producent kan vi ikke kun tilbyde dig standardmodeller, men også andre smarte displays. Derudover har du mulighed for påtryk og print efter dine ønsker.

Vælg den rigtige brochureholder til væg af akryl eller andre materialer. Vælg en model i A4, A5 eller 1/3 A4 format, der passer til din brochure. Vælg et brochuredisplay til ophæng på væg i den rigtig størrelse, så du visuelt kan forbedre din præsentation. Skab de rigtige rammer for din brochurerudstilling!
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top