Foldbare brochurestande er perfekte til messer og udstillinger.
Hvis du ofte skal præsentere mange forskellige brochurer på forskellige lokationer, har du brug for et foldbart brochurestativ i din bagage.

Læs videre »

Fordele ved foldbar brochurestander

Foldbare brochurestande fungerer som gulvstande. De giver mulighed for at placere forskellige trykte medier på én gang i et lille rum. Brochurestanden har endnu flere fordele.

Fordelene ved en foldbart brochurestander er åbenlyse. Først og fremmest er der artiklens mobilitet. Hurtig opsætning og demontering, kan transporteres for at spare plads. Dette produkt er især velegnet til messer eller udstillinger på konstant skiftende lokationer.

Mobiliteten understøttes af den enkle håndtering af produktet. I de fleste tilfælde er den mobile brochurestand let at montere. På grund af den lave vægt, kræves der ingen særlig styrke.

Gulvstandene foldes ud eller sættes sammen, og er derefter klar til brug. Dette sparer plads og opretholder en oversigt over de trykte medier, der fremvises.

En passende transporttaske eller bærepose fås til de fleste foldbare brochurestande. På denne måde kan brochurestativene flyttes sikkert, uden besvær og undgår uønskede ridser og pletter.
 

Brochurestander i alle formater

Brochurestandere fås i alle almindelige brochureformater. Du kan finde en oversigt over de forskellige DIN formater her.

I vores sortiment finder du hovedsageligt artikler i DIN A3, DIN A4 og DIN A5-format. Aflange DIN brochurer passer også i gulvstanderne.
 

Brochurestander i vores online sortiment

Leder du efter et eksempel med brochurerum, der kan påfyldes fra begge sider? Bør en bæretaske være inkluderet i prisen? Eller har du brug for et ekstra antal brochure rum?

I vores online sortiment finder du forskellige foldbare brochurestandere, der kan leveres inden for få dage. Brochurestandere adskiller sig i visse egenskaber.

"Punzar I" -modellen viser sig gennem en smart foldeteknik og moderne design. Produktet vejer ca. 5 kg, kan opbevares i en transport taske og er derfor særligt velegnet til messer og arrangementer. Der er plads nok til kataloger i de fire brochurerum.

Brochurestand beskrevet ovenfor til messe, fås også som en variant, der kan bruges fra begge sider. "Punzar II", som kan bruges fra begge sider, er lavet af stål, som det første eksemplar. Brochurestanden i zigzag design præsenterer dit materiale i en original og høj kvalitet. Med de otte forskellige rum kan et stort antal trykte medier præsenteres på samme tid.

Skal materialet beskyttes? Her vil "Toca" modellen helt sikkert appellere til dig.

Den indeholder endda 5 rum til A4-brochurer og med den vægtede bundplade en sikkert stander. Denne brochurestand er lavet af polystyren. En passende transporttaske er inkluderet i leveringen.

Ud over foldebrochurestativene fortjener de roterbare brochureholdere og dem med hjul også særlig opmærksomhed. Disse brochureholdere er også velegnede til præsentation af flere kataloger og brochurer. Rullerne under brochurestanden gør dem bevægelige og fleksible at bruge.
 

En brochurestand direkte fra Producenten

Hvis du leder efter en brochurestand, skal du vælge en af ​​de praktiske foldbare brochurestandere.

Præsentér fortsat på en tiltalende måde af høj kvalitet. Bliv mobil. Og vælg din favorit.

Som producent af mange af disse varer, tilbyder vi utallige produktionsmuligheder for dig. På anmodning implementerer vi gerne specialforespørgsler og tryk.

Lad os rådgive dig om de forskellige produkter. Kontakt os gerne.
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top