Her kan du betale med EAN-nummer

Her finder du et stort udvalg af fritstående litteraturstandere og brochureholdere til gulv, som kan rumme et stort antal af forskellige tryksager på et begrænset område. Da gulvarealet i butikken og på messer ofte er forbeholdt de tilbudte produkter, kan pladsen til at udstille reklamemateriale ofte være begrænset. Her er en fritstående katalogstander og brochurestander en praktisk mulighed til at opbevare og udstille dine brochurer, små kataloger, salsdokumenter og trykte medier. Har du spørgsmål om et af vores produkter, er du velkommen til at kontakte os.

Luk
Anvend filter
  1. 1 af 2

Stort udvalg af alle typer af brochurestande til gulv

Brochurestandereog katalogstandere til gulv fås i utallige variationer. Fælles for dem alle er deres funktion: de kan indeholde foldere, brochurer, kort, flyers, små kataloger, salgsdokumenter og trykte medier. Det er lettere at finde en passende brochurestander til gulv, hvis du først fastlægger dine behov. Vælg mellem en brochurestander med ét eller flere rum. Dermed udnytter man den tilgængelige plads så optimalt som muligt.
 

Oversigt over brochure- og katalogstandere til gulv

  • Brochurestandere til gulv med ét eller flere rum - det klassiske
  • ideel til messer og events: foldbare brochurestande er nemme at opbevare og lette at transportere
  • kompakt og kan fyldes fra alle sider: den rotérbare brochurestander
  • op til 40 brochurerum: disse brochurehylder hjælper dig med at holde styr på alt


Brochurestandere til gulv fra vores egen produktion

Mange af vores brochurestandere og katalogstandere til gulv er specieltfremstillet og kan tilpasses efter dine ønsker. Et individuelt reklametryk på topskiltet på gulvbrochurestanden, byder på information og hjælper med at henvende dig målrettet til dine kunder. Materialer som aluminium, akryl, polystyren og træ tiltrækker opmærksomhed med deres høje kvalitet og elegante udseende. Har du spørgsmål til produkterne? Kontakt os for rådgivning og specialfremstilling!

luk menu

Vis produkter
Gå til top