Placer desinfektionsdispenseren stående i din butik, ved dit arrangement eller i indgangspartiet. De formskønne gulvstatiner fås med eller uden automatisk sensor og kan bruges uden elektricitet på anvendelsesstedet. Vælg en manuel eller automatisk desinfektionsmiddeldispenser i stående funktion.

Læs videre »

Desinficer hænder for dit helbred

Virksomheder nyder godt af en desinfektionsdispenser, bl.a. på grund af den dermed forbundne hygiejne og sikkerhed. Samtidig tilbyder du kunderne en god service. Hvem kender ikke følelsen af, at have brug for at desinficere sine hænder på farten? Sæt en dispenser i god kvalitet op i din virksomhed nu, og sørg for en bedre hygiejne og velvære.

Desinfektion af hænder er et absolut must i områder med meget trafik. Personer i disse eller andre områder med hygiejneproblemer udsættes for en række forskellige bakterier og eksponeringer. Kunder, medarbejdere eller besøgende længes efter en mulighed for at desinficere deres hænder på i en sådan situation.

Hygiejne spiller dog ikke kun en stor rolle i bygninger med stor trafik eller hygiejniske faciliteter. Folk mener ogs, at renlighed er særlig vigtig, når de foretager deres daglige indkøb eller besøger en offentlig eller kulturel institution. Det skyldes, at mennesker kan komme i kontakt med eksterne påvirkninger som f.eks. patogener i enhver form for faktuel situation i det offentlige liv.

Desinfektionsdispenser i stående stand til desinfektion af dine hænder

Derfor er de mere taknemmelige, så snart der opstår en mulighed for at desinficere deres hænder. De forskellige stående desinfektionsmiddeldispensere sikrer en effektiv desinfektion. Sammenlignet med håndvask, handler desinfektion af hænder ikke kun om rengøring. Desinfektion fokuserer på at deaktivere bakterier.

Med det rette desinfektionsmiddel kan ikke kun bakterier, men også patogener, bakterier og vira gøres uskadelige. En vis mængde desinfektionsmiddel er tilstrækkeligt til dette. En sensor doserer en mængde på størrelse med en valnød. Hænderne skal fugtes med væsken i op til 30 sekunder. 

Med valget af desinfektionsmiddel er du ikke bundet og kan skifte til andre producenter, hvis der er mangel på det. Vælg et dermatologisk testet desinfektionsmiddel.

Den er også velegnet til følsom hud og efterlader en behagelig fornemmelse på huden efter desinfektion. På denne måde giver du alle forbipasserende en ideel hånddesinfektion og efterlader et varigt indtryk. Bemærk venligst de kemiske faresymboler for de forskellige desinfektionsmidler.

Kan frit placeres på anvendelsesstedet

Kompatibel med kommercielt tilgængelige flydende desinfektionsmidler

Fremme kundeloyalitetet

Stående desinfektionsdispenser med reklameplads

Oplysninger om desinfektionsmidlets hudkombatibilitet kan gives ved hjælp af et display eller en plakatramme. Andre forholdsregler vedrørende hygiejne og desinfektion kan også fremvises. Ud over at blive brugt som informationsflade er de digitale eller analoge displays også velegnede som reklamemedie.

Hånddesinfektionsdispensere får forbipasserende til at stole på den virksomheds hygiejne og sikkerhed. Langsigtet og optimal tillid omfatter også detaljerede og gennemsigtige oplysninger. For at give kunder og besøgende endnu mere tillid, bør du bruge klassiske udstillingsstande, plakatstativer eller displays.

De stående desinfektionsstandere kan suppleres med forskellige informations- eller reklamemedier. L-display, roll-up bannere og informationsdisplays giver en permanent indikation. Med et digitalt display kan der også vises film, disashow eller forskellige grafiske elementer.

En hurtig udveksling af informationsmateriale er også mulig med klassiske analoge displaysstativer. Så du kan reagerer hurtigt på ændringer og holde dig opdateret med dine meddelelser. Ud over informations- eller reklamedisplays kan der købes yderligere tilbehør online. 

Til Steripower desinfektionsdispensere i stående stand, anbefaler vi Steripower Kit som tilbehør. Den indeholder praktiske hygiejnepuder. Disse skal lægges i opsamlingsbakken på hygiejnestationen. Her absoberer de omhyggeligt overskydende væske.

Dette sikrer, at desinfektionsstanden altid ser pæn og ryddelig ud. På den anden side indeholder sættet også et opladningskabel og en oplader til de batteridrevne produkter. Der medfølger også et erstatningsbatteri i tilbehørssættet.

Det originale batteri og udskiftningsbatteriet bruges skiftevis. Hvis et batteri ikke er i brug, kan det oplades i dette tidsrum. I mellemtiden er din hygiejnestation konstant i drift.

Som du kan se, gør det rigtige tilbehør dit udstyr perfekt. På denne måde bliver præsentationen af din virksomhed udvidet og perfektioneret optimalt. Sørg for nemmere håndtering, høj kvalitet og mere prestige med det rigtige tilbehør.

Automatisk desinfektionsdispenser med sensor

Desinfektionsdispenser med automatisk sensor giver ikke kun en god service, men er først og fremmest særligt hygiejniske. Alle kender den stående og klassiske dispenser med pumpe. Ofte forsøger man at komme - så lidt som muligt - at komme i kontakt med den meget benyttede dispenser. Afhængigt af desinfektionsmidlet er det ikke sikkert, hvilke bakterier, vira eller patogener der bliver deaktiverede.

En automatisk desinfektion er en hygiejnisk løsning. Den perfekt sensibiliserede dispenser reducerer personlig kontakt. Forbipasserende placerer deres hånd under sensoren, og en optimal mængde desinficerende gel eller væske udleveres. Dette sker uden fysisk kontakt og derfor på den bedst mulige måde.

En reel bekvemmeligthed, som du kan tilbyde dine kunder. Desinfektionsstanden er tilgængelig for alle kundegrupper uden at skulle bekymre sig om noget. En optial højde på sensoren og dispenseren garanterer behagelig brug for forbipasserende i forskellige højder.

Når hånden holdes frem, reagerer sensoren. Som ejer kan du på forhånd indstille den mængde, der skal udleveres. Den ideelle doseringsmængde i kombination med den store tank, sikrer et bæredygtigt og omkostningsvenligt forbrug.

Med Steripower modellerne kan der indstilles en doseringsmængde på mellem 0,5 og 5 ml. Når mængden er på håndfladen, kan hånden dækkes helt med desinfektionsmidlet. Afhængigt af stoffet kan det være bakteriedræbende eller virusdræbende. Sidstenævnte midler deaktiverer ikke kun bakterier, men også vira og patogener.

Overskydende væske kan opsamles af hygiejnepuder i bakken. Afhængigt af desinfektionsdispenseren kan papir lommetørklæder også udleveres direkte til kunderne. Dette giver kunderne mulighed for at tørre deres hænder. I dette tilfælder bør der ikke mangle af affaldsspand i nærheden.

Desinfektionsdispenser, stående i restauranter

Desinfektionsspender stehend mit Sensor am Buffet

Desinfektionsdispenser, stående i indgangspartiet

Desinfektionsspender stehend im Eingangsbereich

Forskellige modeller til effektiv rengøring af håndflader

Som ekspert i salgsfrmme anbefalder vi en desinfektionsmiddeldispenser med sensor, ikke kun af hygiejniske årsager. Som beskrevet ovenfor styrkes kundeloyaliteten og den generelle trivsel. Dette har også en indvirkning på købestemningen. Folk befinder sig i en behagelig atmosfære med en feel good faktor.

For at opnå denne effekt anbefales de forskellige desinfektionsdispensere i stående stand. Forskellige modeller og udstyr giver frihed i tilpasningen af din virksomhed. Der er forskelle i design og udstyr.

En stående Steripower desinfektionsdispenser er helt sikkert en løsning af højeste kvalitet. Med et bredt standrør og et formfuldendt ståfod af aluminium passer de til alle miljøer. Steripower hånddesinfektoren sikrer en pæn og behagelig desinfektion.

Den perfekt justerbare doseringsmængde og den store opbevaringsplads til desinfektionsmiddel sikrer langvarigt brug.

Sammenlignet med andre desinfektionsdispensere kan Steripower modellerne virke store, når de er oprejst. Det gør dem synlige på afstand. Alternativt tilbyder vi også dispensere med en mindre omkredt. Grundrammen og sensoren fremstilles derefter i en enklere form.

Det betyder, at stationen fylder mindre. Hygiejnestationerne i forskellige størrelser kan placeres på forskellige steder. Klassisk anvendes stationerne ved ind- og udgange. Især på steder, hvor der udveksles mange bakterier, bør du særge for mulighed for desinfektion.

Udstyr kasseområderne med stående desinfektionsmiddeldispensere

Sådanne steder findes ikke kun ved ind- og udgange. Et område med tæt personlig kontakt er kasseområdet. Med udveksling af varer eller betalingsmidler og ved indtastning af PIN-koder.

Under disse processer kommer mennesker i kontakt med forskellige bakterier. Her er det hensigtsmæssigt at opstille en stående desinfektionsdispenser.

Uanset hvor du befinder dig, sikrer den mere hygiejne og sikkerhed ved at desinficere hænderne. Efter desinfektion kan hverdagen fortsætte som normalt. Beslut dig nu for en desinfektionsdispenser.

Skab en behagelig shoppingatmosfære, styrk din kundeloyalitet, og tilbyd god service. De forskellige modeller sikrer velbefindende for besøgende, patienter, kunder, forretningspartnere, medarbejdere og mange flere.

VKF Renzel rådgiver dig gerne om desinfektionsdispensere og hygiejnestationer. Du kan kontakte os via telefon eller e-mail. Sammen finder vi den rigtige løsning til din anvendelse.
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top