Hånddesinfektionsdispensere giver mulighed for hånddesinfektion ved indgange, i butikker eller ved besøg hos lægen.
Desinfektionsstanderne er meget populære uanset hvor de placeres. For forbipasserende, kunder eller patienter giver dispenserne en mulighed for kontaktløs rengøring af hænderne.

Læs videre »

Desinfektionsmiddel dispenser for bedre hygiejne og sikkerhed

Virksomheder bør - især i disse tider - tage hensyn til sikkerhedsregler for hygiejne ved brug af de forskellige produkter til hygiejnebeskyttelse af kunder og personale.
Placer en dispenser ved indgangen i din virksomhed, og sørg for optimale forhold for hygiejne og trivsel.

Desinficering af hænder er et absolut must i meget frekvente områder. I sådanne situationer kan man risikere at blive udsat for bakterier, patogener og vira, hvor det - for kunder, medarbejdere og besøgende - er det afgørende at kunne få afsprittet hænderrne 

Skab trykhed hos kunder og medarbejder med mulighed for desinficering af hænderne. De forskellige hånddesinfektionsdispensere sikrer en effektiv desinfektion.

Med det rigtige desinfektionsmiddel dispenser kan bakterier, vira og patogener reduceres. En lille mængde desinfektionsmiddel er tilstrækkeligt.
En stander med sensor dosering giver en forudbestemt mængde, på størrelse med en valnød. Desinfektionsmidlet skal indgnides i hænderne i op til 30 sekunder for optimal virkning.
Vi har flere forskellige produkter til desinfektionsmidler - ønske du med fodpedal - sensor - eller betjening med hånd.

 

Hånddesinfektionsdispenser kan udvides med passende tilbehør

Oplysninger om funktionen af dispenser eller andre forholdregler kan sættes på dispenseren med vores tilbehør som skilte. Kan også anvendes som et reklamemedium.

Hånddesinfektionsdispensere sikrer, at kunderne trygt kan handle hos jer. For at give kunder og besøgende en følelse af tryghed, kan du gøre brug af de klassiske standere, plakatstandere eller displays.
Händedesinfektionsspender mit Hinweis auf Handdesinfektion
De forskellige displays til desinfektion kan suppleres med forskellige informationer eller reklamemedier. En brochureholder, roll-up banner og informationsdisplay fremviser dine oplysninger. 
En hurtig udskiftning af informationsmateriale er mulig med klassiske analoge displays. Så kan du hurtigt justere ændringer og holde dine kunder opdateret. 

Vi anbefaler Steripower kit som tilbehør til Steripower Hånddesinfektionsdispenser. Udstyret med praktiske hygiejnepuder. Disse skal placeres i hygiejnestationens opsamlingsbakke, der opsamler den overskydende væske.

Dermed sørges der altid for at desinfektionsstanderen er velholdt og brugbart. Yderligere indeholder sættet også et opladningskabel, og en oplader til de batteridrevne genstande. 

Vælg det passende tilbehør til din dispenser.

Ideel til enhver branche

Med automatisk sensor

Brugervenlig

Desinfektionsdispenser: Automatisk desinfektion med sensor

Desinfektionsdispenser med automatiske sensorer tilbyder god håndhygiejne for dine kunder og medarbejder. 
Automatisk desinfektion er en hygiejnisk god løsning for din kunder. Placerer hånden under sensoren, og der sprøjtes med en optimal mængde desinfektionsmiddel. Begræns fysisk kontakt på den bedst mulige måde.

Desinfektionsstander er tilgængelig for alle kunde målgrupper - om det er til børn eller voksne har vi versioner der passer.

Når hånden placeres under dispenseren, reagerer sensoren. Den kan indstilles til den ønskede mængde desinfektionsmiddel for en omkostningseffektivt forbrug.
Med Steripower modellerne kan indstilles med en dosis mellem 0,5 og 5 ml. Overskydende væske opsamles i en drypbakke.
Vores desinfektionsmiddel stander giver også mulighed for tilvalg af  holder til lommetørklæder og skraldespande.

Leder du efter en passende hånddesinfektionsdispenser til din virksomhed?

I vores webshop kan du finde forskellige produkter til desinfektion. 
Hygiejnedispenserne imponerer med deres høje kvalitet i  materiale som aluminium, og giver dispenserne i et enkelt design. Den sølvanodiserede overflader tilpasser sig ethvert forretningsudstyr eller butiksindretning.
Produkterne har en højde på 1.500 - 1.700 mm og er nemme at anvende. En tynd bundplade sikrer, at dispenserne står stabilt fast.

Opladningen kan ske med genopladeligt batteri eller almindeligt batteri, og der er ikke behov for traditionelle kabelløsninger.

Desinfektionsdispenser til gulv eller ophæng er populære produkter blandt virksomheder, butikker, offentlige steder eller ved begivenheder. 

Hygiejnestationerne skaber trykhed for medarbejder og kunder, der kan desinficere deres hænder, når tilgang til vand og sæbe ikke er i nærheden.

Med hygiejnestationens popularitet hos kundegrupper eller ansatte, bliver den hurtigt en integreret del af din butik. Med en permanent stander i din butik eller virksomheden er hånddesinfektion altid muligt. 

Vægversion

Händedesinfektionsspender für die Wandmontage

Fritstående version

Freistehender Händedesinfektionsspender

Frekvent version

Händedesinfektionsspender mit Hochleistungspower

Forskellige modeller til effektiv hånddesinfektion.

Der findes forskellige hånddesinfektionsdispensere alt efter dit behov. Vælg dit udstyr med forskellige funktioner og design.

Steripower hygiejnestationer er bestemt den bedste kvalitetsløsning. Steripower hånddesinfektionsenheden sikrer en pæn og behagelig desinfektion. Den optimale justering af dosering, og en store opbevaringsplads til desinfektionsmidler sikrer lange brugsperioder. Sammenlignet med andre dispensere til desinfektionsmidler, kan Streripower modellerne virke store. De er dog synlige på lang afstand.
Alternativt tilbyder vi mindre modeller, hvilket betyder, at stationen kan anvendes hvor pladsen er mere begrænset.

Stationerne bruges traditionelt ved indgange eller udgange, så kunderne har mulighed for at afspritte hænderne før og efter de har handlet

Se vores udvalg af desinfektionsmiddel dispensere og vælg den optimale løsning for dig.
Skab en behagelig indkøbsatmosfære og styrk din kundeloyalitet med god service. 

VKF Renzel rådgiver dig gerne om desinfektionsmiddel dispensere og hygiejnestationer. Kontakt os gerne - og vi hjælper dig med at finde den bedste løsning for dig og din virksomhed.

Har du spørgsmål til vores produkter? Har du brug for personlig rådgivning?

Kontakt os nu »
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top