Advarsel!

You are using an outdated and therefore insecure browser. This leads to restrictions when using our shop.

Digitale Türschilder für Büros, Seminarräume und mehr

Digitale dørskilte til dit konferencerum

Med digitale dørskilte kan etiketter og information opdateres og administreres til enhver tid. De giver mulighed for en fuldstændig grafisk gengivelse af valgt design tildelt til konferencelokaler, behandlings- og patientrum eller kontorer. Den centrale administration af de digitale dørskilte gøres muligt ved radiosignal via en router.

Kontakt os for spørgsmål »

Sikker dataoverførsel

Individuelt design af dørskilte

Central kontrol og overvågning

E-Paper Teknologi

Mulighed for opdatering til enhver tid og let at administrere

Konventionelle dørskilte er normalt i konstant brug. Skiltene er normalt produceret eller afmærket, så ændringer ikke kan implementeres. En model med papirindsats sikrer, at ændringer kan implementeres, men disse er tidskrævende og kedelige. Kontrol af meddelser og indsatser bliver rent hårdt arbejde.

Digitale dørskilte repræsenterer det moderne og fordelagtige alternativ til de klassiske dørskilte. Disse er elegante skilte, der er udstyret med et moderne display. Displayet giver fuld grafisk gengivelse af rumsituationen. Indholdet kan opdateres når som helst ved hjælp af softwaren.

Takket være de innovative E-Paper Displays forbruger de digitale meget lidt energi. Med den centrale administration og lange driftstid er driftsomkostningerne ekstremt lave. Ændringer kan til enhver tid forestages og indstilles via softwaren. Du kan nemt styre de forskellige dørskilte fra dit skrivebord.

Ved hjælp af digitale løsninger til dine dørskilte kan du sikre, at oplysningerne er opdaterede. Derudover kan skiltene fungere som en orienteringshjælp for medarbejdere og kunder. Situationen i rummet kan ses af dit personale, før de endda passerer gennem lokalet. På denne måde skaber du gennemsigtighed og orientering i din virksomhed, praksis eller kontor.

Skiltene fungerer som en orienteringshjælp til kunder, besøgende eller patienter. Det er let at miste styr på tingene, især i store virksomheder eller på hospitaler. En højkvalitets, moderne og ensartet skiltning accepteres taknemmeligt og sikrer et varigt indtryk.

Digitale dørskilte til hoteller

I hotelbranchen byder skiltene på mange muligheder tilpasset gæster og besøgende. Ikke kun konferencelokaler kan skiltes individuelt. Derudover kan du sende individuelle hilsner på dit dørskilt til hotellets gæster. Hav en dejlig solskinsdag, en sikker rejse hjem, eller gør opmærksom på aftenmenuen.

Det ukomplicerede design af skiltene betyder, at individuelle hilsner eller daglige meddelelser hurtigt kan implementeres. Disse overføres hurtigt gennem den centrale administration. Sådan skaber du glæde for dine gæster hver dag!

Moderne og dekorativ orienteringshjælp

Den høje opløsningsteknologi E-Ink muliggør et attraktivt design til dine dørskilte. Du kan frit designe annoncen online. Farverne rød, hvid og sort er tilgængelige til brug. Ud over gratis design kan den også udstyres med QR-koder eller stregkoder.

Ved at udstyre skiltet med yderligere elementer inviterer du besøgende på dit anlæg til at interagere med de digitale dørskilte. På denne måde kan yderligere information, tilbud eller dagsorden overføres. Drag-and-Drop softwaren gør det lettere for dig at designe skærmene kreativt. Tilføj tekst, stregkoder, grafik og meget mere!

Så snart du har oprettet "designet", kan du overføre det digitalt til dørskiltene. Denne dataoverførsel kan finde sted på samme dag eller tidsstyret. Du kan foretage ændringer til enhver tid og overføre dem enten med det samme eller på et bestemt tidspunkt. Vores system sikrer sikker dataoverførsel via radiofrekvens. Mens dataene overføres via radio, skal den ansvarlige router være forbundet via Ethernet.
Datenübertragung bei digitalen Türschildern von troniTAG De digitale dørskilte overfører ikke kun sikkert, men sikrer også et moderne udseende. Både fremvisningen af ​​skiltene og selve skiltene kan designes optisk. Vi skræddersyr både monteringen og udseendet af skiltene til dine behov.

Beslut om montering ved simpel fastskruning eller montering af høj kvalitet med afstandsholder eller med en simpel metalramme. Med mange års erfaring og omfattende produktionsmuligheder er der næppe nogen grænser for implementeringen af ​​individuelle løsninger.

Langsigtet skiltning af høj kvalitet

Digitale dørskilte er elementer i din virksomhed eller kontorudstyr, der kan bruges på lang sigt. Du understøtter intern og ekstern kommunikation ved at skabe gennemsigtighed og orientering. Dette bæredygtige dørskilt bruges oftere og oftere, især i moderne og bæredygtige virksomheder. Udstyr dine mødelokaler, seminarer eller konferencelokaler med de individuelle løsninger fra vores søsterselskab troniTAG!

Ud over vægmonteringsmuligheden er der mange andre monteringsløsninger at vælge imellem. Modellerne bruges ikke kun som dørskilte. De digitale skilte kan også bruges som bordvisning eller digitalt navneskilt. Drag fordel af de mange muligheder ved digital rumskiltning.

Vi står til din rådighed for mere information. Lad os rådgive dig personligt! Oplev de moderne dørskilte til dine seminar- og konferencelokaler eller behandlingsrum.

Digitale dørskilte fra troniTAG

Vores søsterselskab troniTAG er din kompetente Full-Service-Partner til integration af digitale skilte. Vores team har mange års erfaring inden for salgsfremme. Vi analyserer de individuelle behov hos vores kunder og tilbyder skræddersyede løsninger.

Kontakt nu »

Digitale dørskilte fra troniTAG

Vores søsterselskab troniTAG er din kompetente Full-Service-Partner til integration af digitale skilte. Vores team har mange års erfaring inden for salgsfremme. Vi analyserer de individuelle behov hos vores kunder og tilbyder skræddersyede løsninger.

Kontakt nu »
luk menu

Vis produkter
Gå til top