Brillestativer og -displays er velegnede til både præsentation og sikker opbevaring af alle typer briller. VKF Renzel tilbyder forskellige muligheder indenfor produkt præsentation. Oplev vores gode kvalitet på brilleholder, stativer og displays.

Læs videre »

Brillestativer skræddersyet til hver enkelt butik

Ligesom hver butik er individuelt indrettet, tilbyder vi også fleksible displays til præsentation eller opbevaring af briller. I vores sortiment finder du displays af akryl og metal.
Brillestativer og borddisplays, som f.eks. det klassiske brillestativ "Galega", er velegnede til brug på borde og diske. Brilledisplayet fås i forskellige størrelser og sætter brillerne i forgrunden med sit krystalklare ydre. 
 

"FlexiSlot" rillepanel

Sammensæt din egen personlige udstilling af briller efter dine ønsker. Du kan vælge mellem forskellige modeller og grundkonstruktioner.
Derefter bestemmer du, hvordan du vil præsentere dine produkter. Uanset om det er med en speciel glasholder eller via en hængende bakke. Bliv inspireret af de mange variationer og det uudtømmelige potentiale i vores "FlexiSlot" rillepanelsystem.
 

Displays med tryk

Du kan individualisere dit brillestativ eller din moderne brilleholder med hjælp fra os. Som producent af de ovennævnte produkter tilbyder vi muligheden for tryk med logo, slogan eller brandnavn.

På anmodning er der også mulighed for produktion af specialfremstillede produkter. Udnyt vores 30 års erfaring inden for produktion af salgsfremme produkter.
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top