Drejepodier anvendes hovedsageligt til præsentation af varer, og som tiltrækker opmærksomheden gennem bevægelse. Især i butiksvinduer bruges de til at fremvise varer fra alle sider.
Vi har et stort udvalg af elektriske drejepodier med forskellige belastningskapaciteter og omdrejningshastigheder i vores sortiment.

Læs videre »

Alsidige drejepodier

Leder du efter det rigtige drejepodie til et arrangement, til butiksvinduet eller til disken? Eller ønsker du at præsentere visse produkter på en iøjnefaldende og interessant måde - og fra så mange forskellige vinkler som muligt? Så kig forbi vores udvalg af drejepodier, som udmærker sig ved deres forskellige belastningskapaciteter. Du kan finde alt online, fra drejepodier med en maksimal centreret belastning på 5 kg til særligt robuste drejepodier, der kan tåle en belastning op til 500 kg. Vores drejeplatforme er kendetegnet ved, at de kan placeres meget fleksibelt og uafhængigt af lokationen. Vælg den model, der passer bedst til dine krav.


Giv dine produkter den perfekte opmærksomhed

Vil du fremvise en mannequin i en attraktiv 360 graders præsentation? Eller vil du fremvise bestemte produkter, f.eks. sko eller smykker, på en anderledes måde med en drejende platform? Så anvend vores drejepodier som praktisk præsentationsmulighed af dine produkter. Det 10 kg tunge drejepodie er f.eks. en klassiker til butiksvinduet eller disken. Med 2,5 omdrejninger i minuttet tilbyder dette drejepodie med en diameter på 124 mm, præcis den rette præsentationsflade til dit produktet. Eller skal drejepodiet kunne modstå en større belastning? Så vil f.eks. et 50 kg drejepodie eller en 500 kg drejepodie være et passende valg. Med nogle af modellerne i vores sortiment, kan du også vælge mellem forskellige centrerede belastninger.
Vælg det drejepodie som passer bedst til dit behov mht vægt og størrelsen.
 

Forskellige kriterier til valget af dit drejepodie

Valget af et passende drejepodie afhænger altid af størrelsen og vægten af det produkt, du vil udstille. Du bør overveje diameteren på drejepodiet og hvilken type af strømforsyningen du ønsker, da de fleste drejepodier er elektriske. Ud over vægt og strømforsyning, bør du også overveje højden og bredden på de produkter, der skal udstilles. Ved store og høje produkter skal der tages hensyn til omdrejningshastigheden. Har du spørgsmål vedr. hvilken type drejepodie du skal vælge, da kontak os gerne.
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top