Drejepodier anvendes hovedsageligt til præsentation af varer. Produkterne tiltrækker opmærksomhed gennem bevægelse. Især i butiksvinduer bruges de til at fremvise varer fra alle sider og til at lokke forbipasserende. Vi har et stort udvalg af elektriske drejepodier med forskellige belastningskapaciteter og omdrejningshastigheder i vores sortiment.

Læs videre »

Altid på farten: alsidige drejepodier

Leder du efter det rigtige drejepodie til et arrangement, til butiksvinduet eller til disken? Eller ønsker du at præsentere visse produkter på en iøjnefaldende og interessant facon - og fra så mange forskellige vinkler som muligt? Så kig forbi vores udvalg af drejepodier, som udmærker sig ved deres forskellige belastningskapaciteter. Du kan finde alt online, fra drejepodier med en maksimal centreret belastning på 5 kg til særligt robuste drejepodier, der kan tåle en belastning op til 500 kg. Vores drejeplatforme er kendetegnet ved, at de kan placeres meget fleksibelt og uafhængigt af lokationen. Vælg den model, der passer bedst til dine krav.


Giv dine produkter den perfekte omdrejning

Vil du fremvise en mannequin i en attraktiv 360 graders præsentation? Eller vil du fremvise bestemte produkter, f.eks. sko eller smykker, på en anerledes måde fra en drejende platform? Så brug vores drejepodier som praktisk præsentationshjælpemiddel til produkter og varer af alle slags. Det 10 kg tunge drejepodie er f.eks. en klassiker til butiksvinduet eller disken. Med 2,5 omdrejninger i minuttet tilbyder dette drejepodie med en diameter på 124 mm, præcis den rette overflade til at præsentere produktet for et stort publikum på en effektiv måde. Eller skal drejepodiet kunne modstå en større belastning? Så vil f.eks. et 50 kg drejepodie eller en 500 kg drejepodie være et passende valg. Med nogle af modellerne i vores sortiment, kan du også vælge mellem forskellige centrerede belastninger. Overvej præcis, hvor tunge og store de produkter, der skal præsenteres, er, og vælg derefter det rette drejepodie.
 

Forskellige udvælgelseskriterier for dit drejepodie

Valget af et passende drejepodie afhænger altid af størrelsen og vægten af det produkt, du vil udstille på det. Du bør også overveje diameteren på drejepodiet og strømforsyningen, da de fleste drejepodier er elektriske. Ud over vægt og strømforsyning, bør du også overveje højden og bredden på de produkter, der skal udstilles. Især med større og højere produkter, kan den maksimale belastningskapacitet altid ændre sig på baggrund af løftestangsprincippet. Du bør huske på dette aspekt og på omdrejningshastigheden. Har du spørgsmål om enkelte aspekter af drejepodier, rådgiver vi dig gerne.
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top