Advarsel!

You are using an outdated and therefore insecure browser. This leads to restrictions when using our shop.

Flexi_Deco_landingpagebanner_DK

Kreative vægløsninger

FlexiDeco produktserien kombinerer funktion og design. Design og dekorér dine vægoverflader med StylePads i forskellige overflader og farver. Takket være det enkle ophængningsystem på vægpanelerne er montering, udskiftning og udvidelse nemt at have med at gøre. Lad dig inspirere af de forskellige eksempler og tøv ikke med at kontakte os for rådgivning. KOmbiner vores nye FlexiDeco system med det eksisterende FlexiSlot lamelvægsystem, og drag fordel af de alsidige udstyrsmuligheder. Gør dine produkter eller varer en del af den kreative udsmykning.

 Køb FlexiDeco

Trin for trin guide for optisk lysregulering

  • Grundelementet FlexiDeco "Frame" danner grundlaget for de forskellige kombinationer af StylePads. Det sorte plastelement er skruet fast på væggen og kan udvides til at omfatte yderligere grundelementer ved hjælp af det medfølgende forbindelsstykke. Dette gør det muligt at skabe små og store vægdesign efter behov.
  • De dekorative fastgørelseselementer FlexiDeco "StylePads" afrunder strukturen. De er simpelthen fastgjort i basiselementerne ved hjælp af den integrerede holderplade. Derudover kan elementerne forsynes med fotoudskrivning på anmodning. Mange andre overflader og farver er tilgængelige. Kontakt os gerne!
  • De funktionelle elementer FlexiDeco "Functionals" giver stylepadsne endnu flere muligheder for at designe dine egne kreative vægløsninger.

Oplev de enkelte elementer i vores butik:

Flexi-Deco_wand met zonder functionals

Lad dig inspirere:

Du er velkommen til at kontakte os!

VKF Renzel Danmark ApS
H.P. Christensens Vej 1
3000 Helsingør
Denmark
+45 4921 0800
Skriv email »

Til butikken

Du er velkommen til at kontakte os!

VKF Renzel Danmark ApS
H.P. Christensens Vej 1
3000 Helsingør
Denmark
+45 4921 0800
Skriv email »

Til butikken
luk menu

Vis produkter
Gå til top