FlexiSlot® Panel i individuelle mål

Varenummer: 51.0036.1871
Huskeliste

Downloads

Produktdetaljer

  • plast rillepanel med aluminiumsramme
  • ideel til ophæng på væg
  • individuelle mål er mulige på forespørgsel
  • utallige design muligheder med tilbehør
Varedetaljer »

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

Individuelt displaydesign

stort udvalg af varebærere

Vælg farve

muligt med forskellige profilfarver

Fleksibel tilpasning

tilbehøret kan tilpasses efter behov

Direkte fra producent

specialmål kan realiseres

Med et rillepanel kan du løfte vægdesignet i dine butikslokaler til et nyt niveau. Vores FlexiSlot® paneler fås i forskellige farver og kan designes individuelt med tilbehør. Resultatet er en informations- eller varedisplay, som kan tilpasses nøjagtigt efter dine ønsker og som er let at håndtere. Panelet består af plastlameller, som er indrammet af en sølvanodiseret eller sort aluminiumsramme. Den enkle og stilrene ramme sørger for et udseende af høj kvalitet.

De indrammede FlexiSlot® Profiler har riller, hvori tilbehøret hægtes fast. De udvalgte brochureholdere eller varestøtter, som hylder eller kroge, kan nemt flyttes rundt på panelet. Et bredt udvalg af tilbehør skaber alsidige designmuligheder. Det stabile og lette panel kan nemt monteres på det pågældende anvendelsessted. Kombiner nemt flere elementer med hinanden. FlexiSlot® Rillepanelet muliggør også anvendelse af uudnyttet plads til produktpræsentation. Opdag også dens potentiale som søjlebeklædning, centerdisplay eller messedisplay.

Alt i alt byder FlexiSlot® Panelet på variable præsentationsmuligheder med et alsidigt udvalg af standardiseret og dermed omkostningseffektive tilbehørselementer. Tilpas rillepanelet til dine produkter og sørg for en tiltalende produktpræsentation.

Anvendelseseksempler

Tilbehør

Se mere ...

Bedømmelser

Bedømmelser

{{ review.oxfname }} har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
luk menu
Gå til top