Hvem kender dem ikke: praktiske flyerdispensere og flyerholdere, der giver en passende præsentation af information og reklame på væggen eller på bordet.
Der findes holder i alle gængse DIN-formater, med ét eller flere rum, til væg- eller bord opsætning i portræt og landskab format.
I vores webshop har vi samlet et stort udvalg af forskellige modeller og versioner til dig. 

Læs videre »

Tiltræk opmærksomhed på dit reklamemateriale med flyerdispensere

Flyerdispensere er en særlig effektiv måde, at henlede opmærksomheden på dit udvalg af flyers og brochurer - både som bordmodeller eller til vægmontering.
Vælg f.eks. 4 rums brochureholder "Universum", som har 4 brochurerum ved siden af hinanden både som væg- og bordmodel. Denne model er fremstillet af krystalklar polystyren, og er en særlig populær variant til præsentation af brochurer.
En model, der gør det muligt at fremvise side om side og bag hinanden, er det udvidelige brochureholdersystem "Alpha", Denne brochureholder af sprøjtestøbt materiale er velegnet til brochurer i DIN A5 eller DIN 1/3 A4 format i portræt format.
Eller du kan vælge en brochureholder med 6 rum "Vicia". Brochureholderen af krystalklar polystyren er forsynet med 6 brochurerum bag hinanden, hvilket gør den til den ideelle fritstående dispenser til omfattende præsentation på borde og diske,
og med mulighed for udvidelses fra siden af endnu en brochureholder.

Den rigtige dispenser til enhver flyer

Vi har et stort udvalg af forskellige flyer dispenser - hvor mange rum ønskes - hvilken farve - til bord eller vægmontering? I vores webshop finder du modeller til ethvert behov.
Vi tilbyder flyerdispensere, der giver dine reklamemedier tilstrækkelig plads og et tiltalende design. Vælg den rette flyerdispenser til dine flyers nu og bestil direkte!

luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top