Her kan du betale med EAN-nummer

Foldevæg "Premiere" med aluminium-klikramme

Bredde

Produktdetaljer

  • Valgfrit med 6 eller 8 A1 klikrammer
  • Kan anvendes dobbeltsidigt
  • Højdejusterbare fødder
  • Kan drejes 360°
  • Omfattende tilbehør
  • Ideel til messer eller marketing-aktioner
Varedetaljer »

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

Foldevæggen "Premiere" tilbyder en optimal baggrund til en messestand, en præsentation eller til marketing-aktioner i det offentlige rum. Den består af førsteklasses, sølveloxeret aluminium og er ekstremt let pga. brugen af special-bæreplader i stabilt plastmateriale. Ved ujævnheder i underlaget garanterer de højdejusterbare fødder en sikker opstilling. Messevæggen kan drejes 360° og muliggør således alle ønskede vinkelindstillinger.

Udstyret med valgfrit 6 eller 8 klaprammer i A1 højformat, ved dobbeltsidig brug kan der præsenteres op til 12 eller 16 plakater i A1 format. Plakaterne kan skiftes uden brug af værktøj ved at klappe profillisterne foran op. For at beskytte indlæggene mod smuds og fugt er foldevæggen på forsiden udstyret med beskyttelsesfolie. Hvis messevæggens bagside ligeledes skal bestykkes med plakater, kan du finde ekstra beskyttelsesfolier i vores omfattende tilbehør.

En enkelt person kan opstille foldesystemet. Det gøres ved ganske enkelt at sætte den øverste del (tre- eller firedelt) på den nederste del (tre- eller firedelt). I sammenfoldet stand er messevæggen let at transportere. Den er da optimalt beskyttet i vores transporttasker (se tilbehør), der kræves 2 stk. pr. foldevæg. Med det omfattende tilbehør er der mulighed for både at optimere og individualisere foldevæggen! Således supplerer f.eks. de passende topskilt-paneler foldevæggen i højden med hhv. 3 eller 4 yderligere rammer. Disse kan ligeledes anvendes dobbeltsidigt, så der er op til 6 eller 8 ekstra reklameflader på 594 x 300 mm (B x H) til rådighed. Her kan f.eks. dit slogan eller logo placeres. Endvidere giver halogen-klemmeprojektørerne mulighed for en perfekt belysning. Ved hjælp af brochurebokse kan der placeres informationer, reklameflyers etc. direkte på foldevæggen.

Tilbehør

Se mere ...

Bedømmelser

Bedømmelser

{{ review.oxfname }} har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.

Varianter

Varianter Bredde Varenummer Art.-nr. Pris
2.100 mm 2.100 mm 80.0045.1 6.050,00 DKK* til varen »
2.800 mm 2.800 mm 80.0045.2 7.400,00 DKK* til varen »
luk menu
Gå til top