Frøposer med individuelt tryk

Huskeliste

Downloads

Produktdetaljer

  • solsikke, sommerblomst eller mange flere
  • reklameflade: ca. 6,8 x 4,3 cm pr. side
  • 4 farvet digitaltryk
  • lang holdbarhed pga. bakteriebeskyttelsesposen
Varedetaljer »

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

Frøposer med individuelt tryk fungerer som en lille, men effektiv giveaway. Især om foråret og sommeren kan du byde dine kunder og forretningspartnere på stor glæde med disse sommerblomster. Dine kunder kan plante disse frø derhjemme eller i naturen, og nyde de smukke blomster, så snart de blomstrer.

Med denne økologiske giveaway appellerer du til dine kunders grønne fingre. Reklameartiklen kræver en smule initiativ fra dine kunder, men giver en farvestrålende gave til gengæld! Det er ikke kun plantekyndige som føler sig kaldet til at plante, men også hobbygartnere.

Blomsterfrøene kan plantes i egen have eller på altanen. Ved at plante, kan alle få en blomstrende følelse af at have opnået noget.

Det positive resultat og glæden ved de farverige sommerblomster sikrer, at frøposer forbliver en populær reklamegave. Brug frøene til at score point hos forskellige målgrupper og præsentér din virksomhed på en miljøbevidst måde. Det positive indtryk af din virksomhed vil forblive i dine kunders og partneres bevidsthed på lang sigt.

 

Frøposer med trykbar reklameplads

Øg kendskabet til dit brand eller virksohed med et individuelt tryk. Placer dit logo eller slogan på frøposens emballage. Frøposen har et område på forsiden og bagsiden til dit individuelle reklametryk. Et 4-farvet digitaltryk iht. euroskala, er allerede inkluderet i prisen (inkl. ekstra trykomkostninger).

Med sin lette vægt og kompakte format, er frøposen også velegnet til kreative postkampagner. Et passende reklameslogan vil gøre din næste postudsendelse til en succes! Frøposen er også en velegnet artikel som kampagneartikel i kasseområdet eller som en ekstra gave ved indkøb. Artiklerne er ideelle til massemarkedsføring, pga. den store popularitet med disse reklamegaver.

Med sin lange holdbarhed som følge af den bakteriebeskyttende pose, kan frøposerne distribueres når som helst. Samtidig har kunderne lige så meget tid de ønsker, til at plante frøene. Det anbefales generelt at plante de sommerblomsterende frø fra marts til maj.

Vælg mellem forskellige typer af frøsorter. Overrask dine kunder i alle aldre med en glad blomsterhilsen. Øg kendskabet til din virksomhed ved at byde på frøposer med dit individuelle tryk.

Bedømmelser

Bedømmelser

{{ review.oxfname }} har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.

Varianter

Varianter Variant Varenummer Art.-nr. Pris
solsikke solsikke 40.1505.1 2,91 DKK* til varen »
sommerblomster sommerblomster 40.1505.2 3,00 DKK* til varen »
forglemmigej forglemmigej 40.1505.3 3,25 DKK* til varen »
havekarse havekarse 40.1505.5 2,91 DKK* til varen »
maguerit maguerit 40.1505.6 3,00 DKK* til varen »
persisk kløver persisk kløver 40.1505.7 3,00 DKK* til varen »
paprika paprika 40.1505.8 3,00 DKK* til varen »
morgenfruer morgenfruer 40.1505.9 3,00 DKK* til varen »
timian timian 40.1505.11 3,00 DKK* til varen »
urteblanding urteblanding 40.1505.12 3,00 DKK* til varen »
basilikum basilikum 40.1505.13 3,00 DKK* til varen »
luk menu
Gå til top