Advarsel!

You are using an outdated and therefore insecure browser. This leads to restrictions when using our shop.

Gadeskilte for mere synlighed

Gadeskilte er klassikerne i udendørs reklame. Deres enkle konstruktion, stabilitet og mobilitet gør dem til de mest fleksible medier til udendørs reklame. Standardformatet er A1, andre formater er A0, A2, A3, A4 og specielle formater. Oplev det store udvalg af gadeskilte i vores online-butik.

De forskellige versioner af gadeskilte

Valget af finish afhænger af den tilsigtede anvendelse. Man skelner mellem reklamedisplays i form af skiferbrædder, bukke med klikrammer, vandtætte rammer og belyste varianter.

Restauranter, barer, slagtere og bagerier bruger primært skiferindstillingen. Dette muliggør en hurtig udveksling af oplysninger. Oplysningerne slettes simpelthen, så nye tilbud kan skrives med kridtmarkører. Især restauranter benytter lejligheden til at placere nye menuanbefalinger hver dag.
Detailhandlere, banker, forsikringsselskaber og apoteker stoler på klassikerne med klikrammer. Trykt reklamemateriale er præcist fastgjort til rammen. De er også designet til efterårs- og vinterdage. Oplyste varianter foretrækkes også, især om vinteren.

Gadeskilt trykt med dit individuelle logo

Vi tilpasser gerne dit gadeskilt med et logo og et reklameslogan. Med et logo kan du præsentere din virksomhed på en iøjnefaldende måde foran butikken og dermed tiltrække opmærksomhed.

Du er velkommen til at kontakte os!

VKF Renzel Danmark ApS
H.P. Christensens Vej 1
3000 Helsingør
Danmark
Tel: +45 4921 0800
Skriv e-mail

Til butikken

Du er velkommen til at kontakte os!

VKF Renzel Danmark ApS
H.P. Christensens Vej 1
3000 Helsingør
Danmark
Tel: +45 4921 0800
Skriv e-mail

Til butikken
luk menu

Vis produkter
Gå til top