Gadestander med forskellige plakater

Varenummer: 50.0059.54
Huskeliste

Downloads

Produktdetaljer

  • ideel til områder med høj trafik
  • dobbeltsidet
  • A1 format
  • forskellige motiver kan vælges
  • tilbehør som f.eks. topskilte eller trådkurve kan fås som ekstraudstyr
Varedetaljer »

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

Ideel blikfang!

Den meget synlige, frontale lokation henleder dine kunders opmærksomhed direkte på dit budskab.
Vælg det passende budskab blandt de forskellige versioner, og få gadestanderen med to plakater til øjeblikkelig brug. Displayet er særligt velegnet til områder med stor trafik, f.eks. indgangs- og receptionsområder.

For at sikre et førsteklasses udseende er denne gadestander udstyret med sølvanodiserede klikrammer og sølvanodiserede bundrammer for at sikre et førsteklasses udseende. For at øge displayets vægt og gøre det sværere at vælte, er klikrammerne også udstyret med vejrbestandige, galvaniserede metalbagpaneler. Plakaterne beskyttes af de ekstra stærke, antireflekterende beskyttelsesfolier af UV stabiliseret materiale. UV stabiliseringen forhindrer plakaterne i at falme, og den antireflekterende belægning sikrer bedre læsbarhed af de oplysninger, der er anbragt på dem, uden lysreflektion, selv i sollys. Rammernes foldeteknik sikrer også en hurtig udskiftning af plakater, så displayet også kan bruges senere med andre plakater.

For at øge opmærksomheden yderligere kan gadestanderen udstyres med et individuelt trykt topskilt eller brochureholder til sidemontering.

Bedømmelser

Bedømmelser

{{ review.oxfname }} har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
luk menu
Gå til top