Hygiejne stander Sensor-Performance I

Varenummer: 50.0353.1
ny
  • Hånddesinfektion for store grupper af mennesker
  • kontaktløs betjening af infrarød sensor
  • Tysk fremstilling
  • aflåseligt hus

Produktegenskaber

Materiale Aluminium / stål / rustfrit stål / akryl
Farve Hvid
Strømforsyning Strømstik
Model Tårn
Total højde Ca. 1.800 mm
Total bredde 600 mm
Total dybde 450 mm
Udstyr uden desinfektionsmiddel
{{ v.title }} {{ v.value }}

Produktbeskrivelse

Hygiejne stander "Sensor-Performance I", styres med en infrarød sensor, er designet til brug i områder med meget trafik. Denne desinfektionsstander kan f.eks. bruges i supermarkeder, på messer, stadioner, kontoret, lufthavne eller også på festivaler.
Hånddesinfektion af store grupper af mennesker kan let udføres med denne stander.

Denne hygiejne stander kan udstyres med de valgfrie tilgængelige 5L desinfektionsbeholder (findes under "Tilbehør"). I alt er der plads til op til 9 desinficerende beholder på 5 liter hver i stativets låsbare hus. Dette betyder, at den nødvendige genopfyldning, og brug af servicearbejde reduceres til et minimum. Afhængigt af doseringen kan 45 liter desinfektionsmiddel bruges til at betjene over 20.000 mennesker med et fuldt opfyldt display.

Hygiejne standeren har en samlet højde på ca. 1.800 mm, og er udelukkende fremstillet af aluminium, stål og rustfrit stål. Låsbar hjul er monteret på undersiden og kan fleksibelt placeres hvor der er mest trafik. Den infrarøde teknologi garanteres for hygiejnisk og kontaktløs brug af hånddesinfektionsmidler. Touch er derfor ikke længere nødvendigt. Hold blot dine hænder under sensoren, så bliver dine hænder fugtet med desinfektionsmiddel. "Sensor-Performance I" garanterer professionel og hygiejnisk brug i dit anvendelsesområde til enhver tid.

Dispenseren med et aflåseligt stålhus betjenes af en strømforsyning. Leveringen er for det meste samlet, kun tilbehøret skal skrues fast på basismaterialet. Desinfektionsmidlet er ikke inkluderet i leveringen.

Bedømmelser

Bedømmelser

har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Close menu

View products
Denne webshop anvender cookies for at give dig den bedste oplevelse. Dette medfører, at information såsom valgt sprog bliver gemt på din computer. Uden cookies er webshoppens funktioner mindre anvendelige. Hvis du ikke er enig, bedes du venligst klikke her.

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top