Advarsel!

You are using an outdated and therefore insecure browser. This leads to restrictions when using our shop.

Landingpagebanner_PET_Hyldeforkanter_Dk
Landingpagebanner_PET_Hyldeforkanter_mobil_DK

En introduktion af de første varianter fremstillet af PET

De alsidige hyldeforkanter anvendes til prismærkning i butik eller på lageret. Med en placering lige under produktet, får kunder og medarbejdere de vigtigste oplysninger med et hurtigt overblik. Vores sortiment omfatter hyldeforkanter til forskellige typer af hylder og individuelle formål. Vi udvider vores eksisterende sortiment af hyldeforkanter til at omfatte PET, hvilket i øjeblikket er under opførelse. I det nedenstående afsnit har vi et udsnit af de første varianter.
Med hyldeforkanten "DBRU" tilbyder vi dig den første hyldeforkant af PET i vores sortiment. Det klassiske look er overbevisende på hylden og er tydeligt synligt for kunden. Denne model fås i 3 forskellige indstikshøjder (30 mm, 39 mm, 52 mm) samt i helt gennemsigtig eller med hvid bagside. Skinnen leveres med en selvklæbende tape for langvarig opsætning. Du kan vælge mellem fleece-, skum- og teksiltape. En af PET's egenskaber er høj UV beskyttelse, hvilket gør hyldeforkanterne særligt holdbare. Det klare og gennemsigtige panel giver et klart overblik over prismærkaterne på lang sigt.

Hyldeforkant "DBRU" - fra 21,80 DKK

Til produkt
Scannerschiene DBRU
Scannerschiene GS
Hyldeforkanten "GS" er også en del af vores sortiment af PET hyldeforkanter. Denne forkant er på forhånd udstyret med selvklæbende fleecetape, og fastgøres på bagsiden under en anden hyldeforkant som dermed udvider og fordobler området til prismærkning. Desuden kan hyldeforkanten opsættes på bagsiden af hylden. Denne forkant har også en yderligere funktion. Den kan roteres. Denne version fås i 3 forskellige indstikshøjder (39 mm, 52 mm, 60 mm) samt helt gennemsigtig eller med hvid bagside. På forespørgsel kan forkanten også udstyres med en selvklæbende skumtape. De generelle egenskaber, i form af høj UV beskyttelse og klar gennemsigtighed, finder du også i dette produkt.

Hyldeforkant "GS" - fra 28,65 DKK

 Til produkt
Vi tilbyder nu PET som supplement til de klassiske hyldeforkanter. Dette giver os mulighed for at dække efterspørgslen efter hyldeforkanter til forskellige typer af hylder og i forskellige materialer. Ved at udvide vores sortiment øger vi desuden vores kapacitet til fremstilling af hyldeforkanter og giver dig samtidig mulighed for at vælge mellem en række forskellige materialer af høj kvalitet. Med udvidelsen af vores produktsortiment, stræber vi efter at tilbyde alle kunder en passende profil til deres anvendelsesområde. Er du blevet interesseret i vores supplerende versioner? Du er velkommen til at kontakte os for rådgivning.

Har du spørgsmål om vores hyldeforkanter?

Kontakt os gerne!
Tel: +45 4921 0800
Email: info@vkf-renzel.dk

Kontakt »

Har du spørgsmål om vores hyldeforkanter?

Kontakt os gerne!
Tel: +45 4921 0800
Email: info@vkf-renzel.dk

Kontakt »
luk menu

Vis produkter
Gå til top