Infodisplay "Curved Outdoor"

Huskeliste

Downloads

Produktdetaljer

  • optimal læsevinkel
  • regntæt klikramme
  • kan bruges i høj- og tværformat
  • inkl. huller til fastgørelse i gulv
  • komplet sort svarende til RAL 9005 (mat)
  • forespørg om specialmål og RAL-farver fra 1 stk.
Varedetaljer »

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

Uanset hvilket anvendelsesformål du søger en infostander til, er du ideelt udrustet med vores nye infodisplay "Curved Outdoor". Denne infostander er den ideelle løsning til at præsentere dine reklamer og informationer på udendørs områder.
Med denne informationsstander præsenteres dit budskab elegant og stilfuldt uden at være påtrængende. Informations- og reklamemateriale præsenteres således effektivt for et bredere publikum. Uanset om det er som vejviser, infodisplay eller prisdisplay - med dette informationsmodul informeres dine kunder altid klart og tydeligt.
Vores sorte infodisplay "Curved Outdoor" er ideelt til udendørs brug hos bilforhandlere eller som vejviser i zoologiske haver eller forlystelsesparker. Dette display bruges også jævnligt på store udendørs messer.
Den sorte klikramme er kendetegnet ved en særlig tætnings- og profilteknologi, som giver dine indsatte plakater optimal beskyttelse mod regnvand. En gummitætning hele vejen rundt på rammens bagvæg sørger for yderligere beskyttelse. Bagvæggene er også fremstillet af vejrbestandigt polystyren. De anvendte dækfolier er fremstillet af antireflekterende, UV-stabiliseret materiale, som forhindrer, at plakaterne falmer. Desuden sørger foliernes antireflekterende egenskaber for, at indstikkene er meget lettere at læse - selv i sollys.
Rammen kan både bruges i høj- og tværformat pga. en fabriksinstalleret drejemekanisme, der garanterer det bredest mulige anvendelsesområde. Displayet er stabilt pga. den sorte pulverlakerede standfod af stål. Den kan fastgøres til gulvet vha. to huller (skruemateriale medfølger ikke) og er derfor beskyttet mod tyveri.
Infodisplayet kan produceres i andre mål eller farver fra 1 stk. Forespørg gerne!

Bedømmelser

Bedømmelser

{{ review.oxfname }} har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.

Varianter

Varianter Indstiksformat Varenummer Art.-nr. Pris
A3 (297 x 420 mm) A3 (297 x 420 mm) 50.0256.18 810,00 DKK* til varen »
A4 (210 x 297 mm) A4 (210 x 297 mm) 50.0256.19 845,00 DKK* til varen »
luk menu
Gå til top