Advarsel!

You are using an outdated and therefore insecure browser. This leads to restrictions when using our shop.

19-41-02_1740x600_hr

Informationsdisk

Informationsdisk til messer og events

Bestil din informationsdisk online


Informationsdisk til enhver lejlighed - leder du efter en disk til en messe eller et arrangement? Vores diske og skranker til messer er opbygget med aluminiumsprofiler for høj kvalitet og stabilitet. Pop-up diske fungerer perfekt med deres nemme håndtering. Salgsfremmende diske tiltrækker opmærksomhed på afstand med et attraktivt topskilt. Med LED diske vil du skille dig ud fra dine konkurrenter, især i mørke områder.

Informationsdiske i mange varianter, former og materialer

Med en informationsdisk er du sikker på at tiltrække opmærksomhed fra besøgende og kunder - de kedelige messestande eller arrangementer er forbi. Uanset om det er en rund disk, pop-up disk eller LED disk: med vores udvalg af informationsdiske er det muligt at skabe en iøjnefaldende markedsføring og messeudstilling. Vi tilbyder dig et bredt udvalg af informationsdiske, så du kan finde præcis den infodisk, der passer til din virksomhed og din messeudstilling.

Informationsstande til individuel anvendelse

Udnyt vores omfattende sortiment og vælg den informationsdisk, der passer bedst til dine individuelle behov. Uanset om det er som receptionsdisk, messedisk, pop-up disk eller til en anden begivenhed eller anvendelsesområde. Vi tilbyder dig et stort udvalg af forskellige infodiske, som hurtigt kan transporteres og er nemt at samle med få trin.
Informationsdiske fra vores sortiment er alsidige redskaber - ikke kun ved events, messer og møder, men også ved produktudstillinger, præsentationer eller promoveringer. Din informationsdisk kan udsmykkes med individuelt tryk efter dine ønsker og behov.

Informationsdiske trykkes individuelt

Vi trykker din informationsdisk efter dine idéer. Er det nødvendigt, kan vi endda lave det grafiske design for dig. Kontakt os gerne for information.

Made in Germany

Vi producerer et stort antal af vores varer i Tyskland

Materialer af høj kvalitet

Vi værdsætter kvalitet

Innovative teknologier

Vi bruger de nyeste maskiner og gennemprøvede teknikker

35 år

Erfaring og kompetence inden for salgsfremmende produkter

26 Lande

Produktionssteder og datterselskaber fra USA til Kina

870 Ansatte

Vi er repræsenteret i Danmark og udlandet

> 19.000 Produkter

Bredt program af butiksudstyr

luk menu

Vis produkter
Gå til top