Advarsel!

You are using an outdated and therefore insecure browser. This leads to restrictions when using our shop.

Infrarød terrassevarmer "Fraro" til ophæng

Varenummer: 75.0008.2
  • infrarøde terrassevarmere for behagelig varme
  • giver varme med kortbølgede infrarøde stråler
  • egnet til indendørs eller udendørs brug
  • omfatter montering på væg
Varedetaljer »

Produktegenskaber

Materiale aluminium
Længde 790 mm
Højde 90 mm
Bredde 150 mm
Farve sølv / sort
Strømforbrug [W] 2.000 W
Volt [V] 220 / 230 V
Tilslutning 1,8 m kabel med beskyttelsesstik

Produktbeskrivelse

Den infrarøde terrassevarmer "Fraro" byder på en behagelig og hyggelig varme både indendørs og udendørs. Ønsker du at kunne tilbyde en behagelig atmosfære med hyggelig varme? Vores elektriske terrassevarmere har et strømforbrug på 2000 watt. Det mørkerøde rør byder ikke kun på behageligt lys, men byder også på varme for dine kunder og besøgende.
Infrarød terrassevarmer til ophæng på væg på stativ
Med terrassevarmeren kan du udstyre dine indendørs og udendørs områder perfekt. Forlæng dine gæster og besøgendes ophold med en varm og hyggelig atmosfære, især i de køligere årstider. Du kan ophænge strålevarmeren på væggen eller anvende det stabile stativ. Du kan dermed tilpasse placeringen nøjagtigt til din lokation, din terrasse eller dit udendørs område.

Vores elektriske terrassevarmer til ophæng på væg kræver minimal vedligeholdelse. Når stikket og kablet er tilsluttet, opvarmer de kortbølgede infrarøde stråler de områder eller personer, som rammes. Med en ekstra fjernbetjening kan du tænde eller slukke for den infrarøde terrassevarmer på afstand. En lampe på varmelegemet signalerer synligt, om enheden er tændt.

Den elektriske terrassevarmer fås med et 1,8 m kabel og et stødsikkert stik. Kabinettet er fremstillet af aluminium med sort- / sølvfarvet design, er nemt at ophænge på væggen. Det nødvendige beslag er inkluderet i købet. Strømkablet opbevares bagtil ude af syne for kunder og besøgende.
Den infrarøde terrassevarmer til ophæng på væg giver dit indendørs og udendørs område, en pålidelig og vedholdende varme. Når terrassevarmeren er ophængt på væggen, varmer det gæster, kunder eller besøgende behageligt ovenfra. Det generelt forståelige advarselsskilt i henhold til DIN ISO 7010 advarer mod at røre ved den infrarøde terrassevarmer.

Vælg den infrarøde terrassevarmer som klassisk ophæng på væg eller i kombination med det matchende stativ. Opvarm dit udendørs område for at øge gæster og kunders besøgs- og opholdstid. Tilbyd dine kunder og besøgende et hyggeligt sted at få en kop kaffe og varme sig med en infrarød terrassevarmer!

Tilbehør

Se mere ...

Produktet er tilbehør til

Se mere ...

Bedømmelser

Bedømmelser

{{ review.oxfname }} har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
luk menu

Vis produkter
Gå til top