Præsenter dine kataloger og brochurer på en tiltalende måde i en af ​​vores katalogstandere. Standerne har forskellige fyldedybder, og kan bruges både stationært og mobilt. Find den rigtige katalogstander til dine kataloger her.

Læs videre »

Forskellige standere til dine kataloger

Med de rigtige standere kan du sætte dine kataloger eller andre trykte medier i rampelyset. Præsentér medierne i en optimal læsevinkel. Besøgende og gæster er inspirerede til at se nærmere på kataloget eller endda tage det med sig. Den rigtige katalogvisning giver dine produkter den bedste positionering.

Kataloger i A4-format kan placeres inde i katalogstanderne. Afhængig af tykkelse på katalogerne og standerens fyldedybde, er der plads til et vis antal kataloger. 

Standerne præsenterer dine kataloger på forskellige lokationer. Kataloger er en populær og central komponent i offline marketingforanstaltninger. Virksomheder i forskellige brancher er stadig afhængige af katalogannoncering.

Produktsortimentet er stadig populære hos kunderne i dag. I både B2B- og B2C-sektorerne bruges de ofte til at søge efter nye investeringer. Af denne grund er kataloger stadig, et populært middel til din virksomhed.

En katalogstander kan bruges som blikfang i receptionen for at sætte fokus på dine kataloger. Afhængigt af modellen, kan forskellige udgaver specialdesignes. Positioneringen i indgangen eller udgangen inviterer kunder til at tage kataloget med sig i forbifarten.

Afhængigt af katalogstanderens model kan den også bruges til mobil brug. Vores mobile standere er nemme at opbevare og transportere. På denne måde kan de let flyttes fra et sted til et andet. 

En elegant katalogstander kan visuelt forbedre din udstillingsstand og sætte dine kataloger i rampelyset på en speciel måde. Katalogernes omslag er tydeligt synlige for alle forbipasserende. De tiltalende standere præsenteres i den optimale synsvinkel og giver ekstra blikfang. Brug vores katalogstandere til at henlede kunders opmærksomhed på dine kataloger.

Anvendelsesområder for katalogstandere:

 • Messe & Events
 • Udstillinger
 • Receptioner
 • Butikker
 • Festivaler
 • Produktpræsentationer
 • Åbent hus

Anvendelsesområder for katalogstandere:

 • Messe & Events
 • Udstillinger
 • Receptioner
 • Butikker
 • Festivaler
 • Produktpræsentationer
 • Åbent hus

Katalogstander: iøjnefaldende på messer og til arrangementer

Sammenlignet med blot at udstille kataloger tilbyder katalogstandere et professionelt alternativ af høj kvalitet. Inde i standerne er de enkelte kopier perfekt organiseret og sikrer et ensartet udseende. Derudover er omslaget og bagsiden af ​​katalogerne tydeligt synlige.

Når du vælger det rigtige display, kan du vælge mellem forskellige katalogstandere. Vælg det display, der passer bedst til din lokation og gengiver dine kataloger bedst. Se de forskellige modeller i vores onlinebutik.

Vil du bruge gulvdisplayet stationært eller til mobil brug? Du kan vælge mellem forskellige materialer og konstruktioner. For mere mobilitet skal du helt sikkert vælge en letmanøvrerbar model med en kompakt bundramme.

Ud over størstedelen af ​​aluminiumsstanderne, er der varer af metal eller stål til rådighed. Vælg evt. en elegant model med den nødvendige stabilitet til din lokation.

Skal der kun præsenteres ét katalog eller flere ad gangen? Vil du fremhæve ét katalog eller udstille flere produktkataloger på samme tid? Gulvstande med flere rum er ideelle til præsentation af flere udskriftsmedier i umiddelbar nærhed på samme tid.

Du kan individuelt vælge rækkefølgen og arrangementet af de forskellige medier i displayet. Med denne type katalogstander fjernes katalogerne normalt på den ene side. Andre modeller er tilgængelige fra alle sider og kan derfor placeres hvor som helst i rummet.

Et stort antal af vores produkter giver dig mulighed for, at fremvise kataloger fra en optimal synsvinkel. Denne vinkel muliggør den ideelle visning af omslaget til dine udskriftsmedier. En udvidelse af denne præsentation er en katalogstander med en skrivehylde, kataloget kan lægges på hylden, og folk, der er interesserede, kan bladre gennem det.

Kunder sætter pris på at kunne tage kataloget ud af standeren, så det er let på bagsiden. Et stort antal katalogstandere præsenterer katalogerne i øjenhøjde og gør det muligt at fjerne dem i en optimal højde. Et lille antal kataloger kan påvirke denne gribehøjde.

En katalogstander med et variabelt lagerområde forhindrer denne effekt. Hylden tilpasser sig individuelt til antallet af kataloger. På denne måde sikres den komfortable og ergonomisk fjernelseshøjde.

Har du meget specielle ideer til din katalogstander? Vi producerer ikke kun standere i individuelle dimensioner, men kan også tilbyde eksklusiv efterbehandling. Udskriv dit logo på dine katalogstandere, eller vælg en pulverlakering i dine virksomhedsfarver.

Vi hjælper dig gerne med valg og design af din katalogstand. Find den rigtige stander til din virksomhed nu!
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top