Kategoriebanner_Klapprahmen_DK Her finder du den rigtige klikramme af aluminium til dine plakater, billeder, billboards og reklamematerialer. Rammen af aluminium er en af de mest solgte produkter til udstilling og præsentation. Med klikrammeteknologien kan du udskifte dine reklamemedier på få sekunder.

Læs videre »

Luk

Fold ud, indsæt, luk i og ophæng

En professionel udstilling af indhold og hurtige udveksling, spiller en afgørende rolle på mange lokationer. Klikrammer er blevet et populært rammesystem til kortvarig eller permanent udstilling af opslag. De kan udover at rumme forskellige indstik af forskellige typer og størrelser, også beskytte mod UV stråler og regn, samt udskiftes på få sekunder.

Som navnet antyder, udskiftes indstik i rammerne ved hjælp af en klikmekanisme. Med denne mekanisme kan enkelte elementer i rammen foldes op, som gør det muligt at fjerne beskyttelsesfolie og indhold. Derefter skal du blot sætte opslaget på igen, lægge beskyttelsesfolien ovenpå og klikke den sammen igen.

Den hurtigte udskiftning af indhold, gør det muligt at tilbyde opdaterede oplysninger og tilbud. Aluminiumsrammerne er perfekte til kortvarige kampagner og opslag. Det giver dig mulighed for at være fleksibel og spontan med dine budskaber, da de kan udskiftes på få sekunder.

Ud over den nemme håndtering af rammerne, kan de ophænges forskellige steder. Klikrammerne kan hænges ned fra loftet, anvendes med et stativ eller fastgøres på væggen. Dette muliggør en alsidig placering af modellerne, eksempelvis på borde og diske, som ophæng i loft eller på væg.

Desuden kan klikrammerne anvendes både inden- og udendørs. Takket være de vandafvisende beskyttelsesfolie og en passende profilteknologi, kan regnvand ikke skade dit indhold. Dine opslag er også beskyttet mod falmning som følge af eksponering af sollys.

Den enkle håndtering, montering og brug af rammerne, gør dem til et populært basisudstyr for enhver virkomshed. Vores kvalitet "Made in Germany" sikrer, at produkterne holder i mange år.

Forskellige formater

Brandhæmmende

Vandafvisende

Direkte fra producenten

Det hele afhænger af de rette ramme

Plakater, billboards og billeder i alle former og størrelser ser særligt godt ud med en matchende reklameindramning. Brug vores holdbare snaprammer af aluminium til disse formål. De er nemme at anvende, attraktive at se på og har en bred vifte af anvendelsesmuligheder.

Vi har et bredt udvalg af rammer i vores sortiment. Ud over de klassiske klikrammer af aluminium finder du også de populære plakatrammer med geringshjørner og rondohjørner. De brandhæmmende modeller, sandwich klikrammer eller dobbeltsidede klikrammer supplerer vores omfattende sortiment.

Udvalget af udskiftningsramme afhænger af, om du vil gøre brug af enkeltsidede eller dobbeltsidede plakater eller billeder. Vi har et udvalg af flersidede eksempler i vores sortiment. Som er særligt velegnede til ophængning eller til brug i butiksvinduer. Dermed kommer dine kunder og forbipasserende i kontakt med dine opslag fra begge sider.

Det er spiller også en rolle om hvorvidt rammen skal fastgøres. De mange muligheder i produktudvalget suppleres af et udvalg af forskellige fastgørelsesmuligheder. Der findes skumtape, stropper og andre fastgørelseselementer til din klikramme. Vælg det rigtig ophæng til din anvendelse.

Ønsker du at udstille dit indhold udendørs eller indendørs? Vandafvisende klikrammer med UV bestandig beskyttelsesfolie, er ideelle til udendørs brug. Som giver dig mulighed for permanent at reklamere og byde på oplysninger udendørs i læ fra regn og blæst. Man kan nå ud til et stort antal kunder - især i gågader og fodgængerzoner - med det rette indhold. 

Når du har besluttet dig for hvilket produkt du vil anvende, kan du vælge mellem forskellige funktioner. En af dem af valget af profildybde. Du kan få standardmodeller med en profilbredde på 25 mm og 32 mm, samt i smallere og tykkere bredder. Desuden finder du rammer, der er certificeret i henhold til DIN 4102, som er brandhæmmende. 

Når det kommer til design, bestemmer du ikke kun, hvilken type af hjørne du foretrækker. Ud over de klassiske farver, fås klikrammer i forskellige RAL farver. Vi udstyrer gerne dine klikrammer med et individuelt tryk efter anmodning. Det er dermed muligt at tilpasse dine produkter optimalt til din virksomhed.

Som du kan se, dækker vores sortiment ikke kun behovet for standardartikler. Derudover finder du produkter, som også opfylder særlige krav. Som producent af adskillige reklameartikler og -udstyr, har du også mulighed for at få fremstillet tilpassede produkter på bestilling. Udnyt vores store udvalg, og vælg din favorit her.
 

Aluminium rammer i diverse RAL Farver

Alu klikrammer til din virksomhed

Rammerne af aluminium er lette, enkle og frem for alt alsidige. De kan bl.a. findes i offentlige bygninger, butikker og indkøbscentre. Her gør de opmærksomhed på budskaber, reklamer eller særlige forholdsregler. Med rammens enkle design, er indstik på forsiden.

A0 klikrammer og A1 klikker er velegnede til reklame på store arealer. Rammerne kan anvendes permanent til at reklamere for forestillinger foran teatre og biografer. Større plakater kan også udskiftes på kort tid. Den UV stabiliserende beskyttelsesfolie beskytter plakater mod falmning, når de bruges til permanent reklame.

Aluminiumsrammen er særlig populær som klassisk reklameramme i alle gængse DIN formater. Men rammen anbefales også til at videregive oplysninger og meddelelser. Takket være det faktum, at de er monteret i øjenhøjde, er de store klemrammer meget populære blandt forbipasserende.

Ønsker du at markere flugtveje og udgange offentligt? Skal der gives tydeligt synlige oplysninger om særlige forholdsregler? Leder du efter den rigtige rame til dit ugentlige eller daglige program? Alu klikrammer gør kommunikation med kunder, medarbejdere, forbipasserende eller patienter meget nemmere. 

Sammenlignet med løst påklæbede papiroplæg tiltrækker rammerne ikke kun mere opmærksomhed, de giver også et kompetent billede af din virksomhed. Med inforammer af aluminium gengiver du dit indhold korrekt, i høj kvalitet og entydigt. Som producent garanterer vi for en bedre læsbarhed af plakaterne helt uden lysforstyrrelser.

For en professionel belysning af dine opslag anbefalder vi vores LED klikrammer. De kombinerer de praktiske egenskaber på klikrammen med en ensartet belysning ved hjælp af LED moduler. Denne belysning har en særlig effekt på kundens opfattelse. 

I VKF Renzel's webshop kan du finde det helt rigtige udvalg af klikrammer til dine plakater, billboards og billeder. Brug dine mål, og vælg en robust og stabil klikramme fra vores sortiment.

Vælg din ramme blandt et bredt udvalg af varianter, og løft din udstilling til et nyt niveau. Udnyt de mange fordele som rammerne har at byde på, og udskift dine plakater på få sekunder. Med vores rammer er du rustet mod sollys og regn. Brug de udskiftelige rammer inden- eller udendørs, lige som du ønsker det.

Vælg mellem de almindelige formater DIN A0, DIN A1, DIN A2, DIN A3, DIN A4, DIN A5 og specialformater. Vi tilpasser gerne din ramme med tryk eller fremstiller den ønskede ramme i en størrelser som du ønsker. Køb en klikramme i aluminium direkte fra producenten. Med et stort produktudvalg og vores kvalitetsmærke "Made in Germany" er vi din pålidelige partner til skilterammer og lommer.

Har du brug for mere viden om vores klikrammer?

Kontakt os gerne »
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top