LED lysskilt til effektiv reklame med lys indendørs og udendørs. I den enkle aluminiumsprofil oplyses dit indhold eller tryk homogent på overfladen i høj kvalitet.

Læs videre »

Lysskilt med LED lysboks

Lysskilte giver dig større synlighed og tiltrækker i særlig grad folks opmærksomhed. Sammenlignet med reklame uden lys, fanger lysskilte straks øjet med det intense lys. Vi bruger kraftige og moderne LED moduler til vores reklamer med lys. Se vores LED reklamelys til din virksomhed.

Denne type reklame anvendes både til indendørs og udendørs. Her kan du bruge den som firmaskilt, dekorativ lyskilde, reklameplads eller informationsskranke. Med et eksklusivt tryk kan lysskiltet tilpasses nøjagtigt til din virksomhed, dit image og anvendelsesområde.

LED lysbokse fungerer som et homogent oplyst reklamemedie på væggen. De flade systemer henleder opmærksomheden på dit reklamebudskab og din virksomhed. Afhængigt af systemet kan de benyttes på den ene eller begge sider. Lysvoksen kan tilpasses nøjagtigt til din virksomhed ved hjælp af tryk eller bogstaver.

Sølvanodiserede lysskilte med aluminiumsprofil

Vores lysskilte har en sølvanodiseret aluminiumsprofil, der indrammer dit indhold på en elegant måde. Her skelner vi mellem LED lysskilte, lysskilte med konveks krumning og lysbannere. De kan anvendes perfekt til at øge synligheden og salgsfremme indendørs og udendørs.

Hvor vil du anvende dit LED lysskilt? I vores sortiment finder du forskellige modeller for et tiltalende lysskilt. Afhængigt af systemet er der forskellige formater til rådighed.

Beslut dig for den passende artikel og spørg os gerne om individuelt trykmuligheder. Har du ikke fundet den rigtige størrelse? Vi kan også tilbyde dig yderligere formater på anmodning.
Leuchtkasten mit Acrylhaube und Alu Profil

Udendørs LED lysskilt med hætte

På udendørs facader skaber LED lysskiltene en ideel reklameeffekt. Displayene til udendørs brug er baseret på en aluminiumsprofil, hvor der er indlejret en plastikrude deri. Denne er oplyst bagfra af moderne LED moduler. Som et visuelt tiltalende lysbanner anvendes artiklerne ofte som firmalogo.

Især i udendørs områder kan du henvende dig til kunder og forbipasserende døgnet rundt med lysskilte. Belysningen sikrer ikke kun en ideel præsentation af din virksomhed, men også en øget opmærksomhed. På denne måde kan du sikre, at flere mennesker bliver opmærksomme på dine tjenester.

Ud over at bidrage til anskaffelsen nye kunder, giver lysskiltet en høj grad af orientering. Dine forretningslokaler eller separate indgange er således hurtigt genkendelige for kunder og besøgende. Desuden leveres de fleste displays klar til installation.

Dette resulterer i en nem installation og er dermed klar til brug med det samme. Oplev vores lysskilte med hætte eller forsænket rude til din udvendige facade.
LED Leuchtrahmen für die Werbung von Produktneuvorstellungen

LED lysramme - det rigtige format til dit indhold

LED lysrammer er ikke kun velegnede til permanent reklame. Med foldemekanismen kan indholdet udskiftes igen og igen. På denne måde kan du altid tilpasse din udstilling til dine tilbud eller begivenheder. Reklamér i høj- eller tværformat med LED lysrammer. 

Vælg vores LED oplyste rammer til ensidig eller dobbeltsidet udstilling af indhold. LED lyset, der er integreret i rammen, sikrer et jævnt lys. Du kan få rammerne i forskellige DIN formater.

Vil du ændre indholdet af rammen? Du skal blot folde rammeelementerne ud, udskifte indholder og lukke den. Så nemt er det at reklamere med LED klikrammer. Ud over disse rammer kan du også få akrylrammer og magnetrammer i vores webshop.
Textil Leuchtkasten für die Wand mit LED Modulen

Lysskilt i tekstil med LED belysning

Lysskiltene af tekstil kan også anvendes til midlertidig reklame. I modsætning til lysskiltet med akrylhætte er reklamepladsen i dette tilfælde fremstillet af tekstil. Der findes en rille i rammen på lysskiltene i tekstil. Forskellige tekstilbannere kan nemt trækkes ind i dette og spændes stramt.

De forskellige tekstiltryk er nemme at fastgøre til lysskiltet. Også her findes der versioner til enkelt- eller dobbeltsidet brug. Afhængigt af modellen er lysdioderne derfor enten monteret på bagvæggen eller i displayets ramme. Oplev de forskellige aluminiumsrammer med LED belysning i dit ønskede format!

Lysskilt fremstillet af akryl eller aluminium

Et lysskilt kan ses på lang afstand med LED lyset. Lysskiltet anvendes som reklame, virksomhedsskilt, neonskilt eller vejviser. Afhængigt af anvendelsesområdet findes der forskellige produkter af forskellige materialer. Udnyt vores erfaring og produktionsmuligheder for at tilpasse lysskiltet til din virksomhed.

Er du på udkig efter et firmaskilt med lys til udendørs brug? Vores lysskilte med hætte og aluminiumsramme fungerer ideelt som skilte. De er nemme at få øje på, tiltrækker hurtigt opmærksomhed og er nemme at fastgøre på facaden.

Har du brug for en oplyst reklameplads? Lysskilte med konveks krumning eller LED lysrammer, hjælper dig med at vise dit indhold på en troværdig og effektiv måde. Indholdet kan ændres hurtigt og med kort varsel. 

Bestem dig for hvilken af vores lysskilte, der passer til dine behov. Spørg os gerne om muligheder for tryk, og få displayet tilpasses til din virksomheds image og design. Oplev LED lysskilte til udendørs og indendørs brug nu!
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top