Ved anvendelse af LED og digitale skilte/skærme til dine budskaber skaber du et opsigtsvækkende reklamemedie for de forbipasserende. De findes både som gadestander, vinduesdisplay og informationstavler.
Nedenfor finder du et udvalg af spændende løsninger til dit reklamebudskab.

Læs videre »

LED og digitale skærme

Dit digitale budskab kan hurtigt opdateres, og giver mulighed for en spontan og moderne salgsfremmende løsning. Så du udnytter mulighederne for informationsformidling og reklamebudskaber optimalt.

Sammenlignet med analog medier, som f.eks plakatrammer, nyder digitale reklamemedier særlig stor opmærksomhed. Indholdet gengives i den bedste kvalitet og med optimal lysstyrke. Dette sikrer en perfekt reklameværdi.

Men hvordan får du billeder, videoer og grafik ind på de digitale displays? Filer i forskellige formater kan bruges med USB, HDMI indgang, Micro USB og andre lagringsmedier. Så snart indholdet er lagret på lagringsmediet, er filerne klar til afspilning. 
På den måde kan du tilpasse din reklame til en specifik situation eller give informationer på udvalgte tidspunkter.

Har du ikke tid til at skabe tiltalende digitalt indhold? I vores webshop kan du gratis downloade forskellige grafiske elementer om emnerne minimumsafstand, desinfektion og hygiejnebeskyttelse.
 

Digital reklame til dit budskab

Digitale displays kan bruges overalt for at få optimal reklameværdi. Store displays kan placeres forskellige steder i butikken, i receptionen, på kontoret eller i klasselokaler. Der findes modeller med og uden hjul.
Der findes forskellige versioner af LED og digitale displays - både som gadestander, informationstavler og til ophæng i butiksvinduer.

Med de forskellige reklamedisplays, har du mulighed for at vise flere reklamevideoer, billeder eller informationer.
Find den løsning, som passer bedst til dine behov og ønsker, og drag fordel af dette reklamemedie.
Kontakt os gerne ved interesse eller rådgivning om digitale skiltning.
Mobiler POS Bildschirm mit Rollen
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top