Advarsel!

You are using an outdated and therefore insecure browser. This leads to restrictions when using our shop.

Luftrenser til skoler og børnehaver

"PLR-Silent Secure"

Har du behov for en luftrenser i børnehaven? Leder du efter den rigtige luftrenser med Hepa filter til skoler? Vores model "PLR-Silent Secure" har forskellige ekstra funktioner, der giver mere sikkerhed og en mere behageligt undervisningsmiljø. Den mobile luftrenser filtrerer aerosoler fra luften og renser dermed luften fra vira og bakterier.

Invester i et mobilt luftrensningsanlæg for at forbedre luften i klasseværelser og daginstitutioner på lang sigt. Sørg for ren luft med moderne luftrensere med Hepa H14 filter.

Schalldämmung
Lydisolering
Sicherheits-Abschaltung
Sikkerhedsafbrydelse
Displaysperre
Displaylås
Schutzgitter
Beskyttelsesgitter

Spørg nu »

Profi Luftreiniger „PLR-Silent“ für Schulen

Bekræftet effektivitet af PLR-Silent Secure

Enhedens effektivitet er blevet bekræftet af Instituttet for Partikelteknologi ved universitetet i Wuppertal. Bruge af vores luftrensningsanlæg reducerede partikelkoncentrationen i en skoleklasse med op til 77 %. Allerede med et apparat ved 50 % effekt kunne aerosolkoncentrationen reduceres med 60 %. Testrapporten kan fås ved henvendelse.

Funktionerne i PLR-Silent Secure

 • filtrerer 99,995 % af viraer
 • HEPA H14 Filter med lang levetid i henhold til EN 1822
 • effekt kan justeres trinløst til rummets størrelse og lydstyrke
 • mobil og let (kun 22 kg)
 • tidsprogram til optimeret præstation i klasseværelser
 • filtrerer op til 1.062 m³ lift pr. time
 • robust og pulverlakeret
 • let filterskift uden specialiseret personale

Funktionerne i PLR-Silent Secure

 • filtrerer 99,995 % af viraer
 • HEPA H14 Filter med lang levetid i henhold til EN 1822
 • effekt kan justeres trinløst til rummets størrelse og lydstyrke
 • mobil og let (kun 22 kg)
 • tidsprogram til optimeret præstation i klasseværelser
 • filtrerer op til 1.062 m³ lift pr. time
 • robust og pulverlakeret
 • let filterskift uden specialiseret personale

Yderligere udstyr til "PLR-Silent Secure"

Et beskyttelsesgitter, automatiske nedlukningsmekanismer og en displaylås beskytter mod uautoriseret adgang. Den indbyggede lyddæmper reducerer enhedens lydstyrke. Luftrenseren er således perfekt tilpasset kravene i klasselokaler og børnehaver.
_MG_0998

Luftrenser til børnehaven

_MG_9640-ausgangsdatei

Luftrenser til skoler

Anvend en luftrenser i børnehaven

Som i de fleste skoler spiller ventilationen også en vigtig rolle i børnehaver unde Corona pandemien. Dette er for at sikre frisk indendørs luft og minimere risikoen for infektion. Da de forskellige ventilationsstrategier ikke giver megen sikkerhed, tyer de fleste uddannelsesinstitutioner og daginstitutioner til luftrensere.

Her kan en luftrenser give mere sikkerhed og tryghed. Ud over bakterier og vira, er luften også fri for allergener, støv og ubehagelige lugte. Det giver lindring ikke kun i Corona tiden, men også efterfølgende.

Luftrensningsanlægget kan placeres frit i rummet, eller med hjulene kan det anvendes mobilt. På denne måde kan apparatet ikke kun bruges i grupperummet, men også i andre rum. En lydisolering sørger for et behageligt rumklima på det pågældende anvendelsessted. Lyddæmperen er direkte integreret i "PLR-Silent Secure".

Udstyret med yderligere sikkerhedsfunktioner kan luftrenseren også bruges i omgivelser med småbørn. En displalås sikrer, at kun autoriserede personer betjener enheden. Et beskyttelsesgitter under luftrenseren forhindrer uautoriserede personer i at nå ind i luftrenseren. Desuden har renseren en sikkerhedsafbryder med magnetisk eller vippesensor.

Brug vores luftrenser med HEPA filter for filtrering af luft selv i børnehaver. Sørg for en sikker og behagelig atmosfære for medarbejdere, børn og forældre ved at reducere risikoen for smitte. Vælg den mobile luftrenser "PLR-Silent Secure" til din børnehave nu!

Luftrensere til skoler og ren luft i klasseværelser

Åbne vinduer og døre giver mulighed for at tilføre frisk luft til rummene. Der ses dog bort fra belastningen af rummet med partikler. Desuden er ventilationen normalt i form af stød. På den måde ophobes den "dårlige" luft igen og igen i rummene.

En luftrenser er permanent i drift. Den fjerner alle partikler fra luften, f.eks. forurenende stoffer, støv, allergener, bakterier og vira. Luftrenseren har en effektivitet på 99 %. Apparatet kan derfor være en enorm hjælp i forbindelse med Corona pandemien.

Luftrenseren yder sit bidrag ved at cirkulere luften i rummet flere gange i timen. Den befrier luften for forskellige luftpartikler. Det sker ved, at den suger luften ind via undersiden, filtrerer den og udleder den filtrerede luft igen. De forskellige filterniveauer indeni sikrer en effektiv udluftning af hele lokalet.

Sørg for bedre luftkvalitet for dine elever og medarbejdere. Med sin hjul er luftrenseren altid lige ved hånden, hvor du har brug for den. Vores "PLR-Silent Secure" overbeviser også med lydisolering og yderligere sikkerhedsfunktioner. Reducer risikoen for infektioner i dine klasseværelser nu!

Kontakt os for rådgivning

VKF Renzel Danmark
+45 4921 0800

Lav en forespørgsel »

luk menu

Vis produkter
Gå til top