Her kan du betale med EAN-nummer

LED lysskilt og lyskasser til effektiv reklamelys både indendørs og udendørs. De enkle aluminiumsprofiler byder på en homogen belysning af dit indhold eller tryk i høj kvalitet.
Luk
Anvend filter

Reklamelys med LED lyskasser

Reklamelys byder på større synlighed og tiltrækker i høj grad folks opmærksomhed. Sammenlignet med reklame uden lys, fanger reklamelys straks øjet med den intense opfattelse af lys. Vi bruger kraftige og moderne LED moduler til vores reklamelys. Oplev vores LED reklamelys til din virksomhed.

Denne type reklame anvendes både til indendørs og udendørs. Her kan du bruge den som firmaskilt, dekorativ lyskilde, reklameplads eller infodisk. Reklamelyset kan med et eksklusivt tryk tilpasses nøjagtigt til din virksomhed, dit image og anvendelsesområde.

LED lyskasser fungerer som et homogent oplyst reklamemedie på væggen. De flade systemer henleder opmærksomheden på dit reklamebudskab og din virksomhed. Afhængigt af systemet kan de benyttes på den ene eller begge sider. Lyskassen kan tilpasses nøjagtigt til din virksomhed ved hjælp af tryk eller bogstaver.

Sølvanodiserede lysskilte med aluminiumsprofil

Vores lysskilte er udstyret med en sølvanodiseret aluminiumsprofil, der indrammer dit indhold på en elegant måde. Her skelner vi mellem LED lysrammer, lyskasser med konveks krumning og lysbannere. De kan anvendes til at øge synligheden og salgsfremme indendørs og udendørs.

Hvor vil du anvende dit LED lysskilt? I vores sortiment finder du forskellige modeller for et ttiltalende reklamelys. Afhængigt af systemet er der forskellige formater til rådighed.

Beslut dig for den passende artikel og spørg os gerne ind til individuelle trykmuligheder. Har du ikke fundet den rigtige størrelse? Vi kan specialfremstille på forespørgsel.
Leuchtkasten mit Acrylhaube und Alu Profil

LED lyskasser med hætte til udendørs anvendelse

På udendørs facader skaber LED lyskasser en ideel reklameeffekt. Displayene til udendørs brug er baseret på en aluminiumsprofil, hvori der er indlejret en plastikrude. Denne er baggrundsbelyst af moderne LED moduler. Som et visuelt tiltalende lysbanner anvendes artiklerne ofte som firmalogo.

Især udendørs kan reklamelys anvendes til at tiltrække nye kunder døgnet rundt. Belysningen sikrer ikke kun en ideel præsentation af din virksomhed, men også øget opmærksomhed. Dermed kan du sikre, at flere mennesker bliver opmærksomme på din virksomhed.

Ud over at bidrage til anskaffelsen nye kunder, giver lyskasser en høj grad af orientering. Dine forretningslokaler eller separate indgange, er således hurtigt genkendelige for kunder og besøgende. Desuden leveres de fleste displays klar til installation.

Dette resulterer i en nem installation og øjeblikkeligt brug for dig. Oplev vores lyskasser med hætte eller forsænket rude til din udvendige facade.
LED Leuchtrahmen für die Werbung von Produktneuvorstellungen

LED lysramme - det rigtige format til dit indhold

LED lysrammer er ikke kun velegnede til permanent reklame. Med foldemekanismen kan indholdet udskiftes igen og igen. På denne måde kan du altid tilpasse din udstilling til dine tilbud eller begivenheder. Reklamér i portræt- eller landskabsformat med LED lysrammer. 

Vælg vores LED oplyste rammer til ensidig eller dobbeltsidet udstilling af indhold. LED lyset, der er integreret i rammen, sikrer et jævnt lys. Du kan få rammerne i forskellige DIN formater.

Vil du ændre indholdet af rammen? Du skal blot folde rammeelementerne ud, udskifte indholder og lukke den. Så nemt er det at reklamere med LED klikrammer. Ud over disse rammer kan du også få akrylrammer og magnetrammer i vores webshop.
Textil Leuchtkasten für die Wand mit LED Modulen

Tekstil lyskasser med LED belysning

Lyskasserne af tekstil kan også anvendes til midlertidig reklame. I modsætning til lyskasser med akrylhætte er reklamepladsen i dette tilfælde fremstillet af tekstil. Der findes en rille i rammen på lyskasserne i tekstil. Forskellige tekstilbannere kan nemt trækkes ind i dette og spændes stramt.

De forskellige tekstiltryk er nemme at fastgøre til lyskasserne. Også her findes der versioner til enkelt- eller dobbeltsidet brug. Afhængigt af modellen, er lysdioderne derfor enten monteret på bagvæggen eller i displayets ramme. Oplev de forskellige aluminiumsrammer med LED belysning i dit ønskede format!

Lyskasser af akryl eller aluminiumsrammer

En lyskasse kan ses på lang afstand med LED lyset. Kasserne anvendes som reklamedisplay, virksomhedsskilt, reklamelys eller vejviser. Afhængigt af anvendelsesområdet har vi et bredt udvalg i forskellige materialer. Udnyt vores erfaring og produktionsmuligheder for at tilpasse lyskassen til din virksomhed.

Er du på udkig efter et firmaskilt med lys til udendørs brug? Vores lyskasser med hætte og aluminiumsramme fungerer ideelt som skilte. De er nemme at få øje på, tiltrækker hurtigt opmærksomhed og er nemme at fastgøre på facaden.

Har du brug for en oplyst reklameplads? Lyskasser med konveks krumning eller LED lysrammer, hjælper dig med at vise dit indhold på en troværdig og effektiv måde. Indholdet kan ændres hurtigt og med kort varsel. 

Bestem dig for hvilken af vores lyskasser, der passer til dine behov. Spørg os gerne om muligheder for tryk, og få displayet tilpasses til din virksomheds image og design. Oplev LED lyskasser til udendørs og indendørs brug nu!
luk menu

Vis produkter
Gå til top