schaufensterpuppen_DK
Mannequin "Magic" - mannequinen, der opfylder alle krav. Moderne design, fleksibel tilpasning og omfattende tilbehør gør, at denne mannequin skiller sig ud fra andre modeller. Med forskellige hovedformer og elementer i krom, guld og træ, kan du gøre mannequin til et ægte og iøjnefaldende unikum.

Læs videre »

"Magic" - mannequin i flot design

Tøjet på mannequinerne i udstillingsvinduet og i butikken skal være iøjnefaldende. For at øge opmærksomheden, er mannequinerne "Magic" kombineret af forskellige materialer og fremstår i et helt nyt lys. Det støvede billede af den traditionelle mannequin hører fortiden til.

I kombination med træelementer fremstår dukken naturlig, i kombination med krom - og guld elementer fremstår den af høj kvalitet. Dette udseende har en stærk indflydelse på effekten af mannequinens tøj. Vores mannequin "Magic" fås som kvinde- og mandefigur.
Kategoriebanner_Etalagepoppe_2

Hvad er en mannequin?

En mannequin er en figur i naturlig størrelse, der er udstyret med tøj for at demonstrere og vise tøj i påklædt tilstand. Det bruges til at reklamere i butiksvinduer og i butikker for at tiltrække opmærksomhed fra kunder og potentielle kunder og af designere til at illustrere tøj. Den traditionelle mannequin er fremstillet i plastik, mens moderne mannequiner er fremstillet af materialer som træ, plastik, krom eller guld. Kombinationen af forskellige materialer forstærker tøjets effekt og øger kundens interesse.
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top