mannequindukke_DK
Mannequin "Magic" - den mannequin, der opfylder alle krav. Moderne design, fleksibel tilpasning og omfattende tilbehør gør, at denne mannequin skiller sig ud fra andre modeller. Med forskellige hovedformer og elementer i krom, guld og træ, kan du fremvise din mannequin som et ægte og iøjnefaldende unikum.

Læs videre »

"Magic" - mannequindukke i flot design

Tøjet på mannequinerne i udstillingsvinduer og i butikker skal være iøjnefaldende. For at øge opmærksomheden, er mannequinen "Magic" kombineret af forskellige materialer og fremstår i et helt nyt lys. Det støvede billede af den traditionelle mannequindukke hører fortiden til.

I kombination med træelementer fremstår dukken naturlig, i kombination med krom- og guldelementer fremstår den af høj kvalitet. Dette udseende har en stærk indflydelse på effekten af mannequindukkens tøj. Vores mannequin "Magic" fås som kvinde- og mandefigur.
Kategoriebanner_Mannequin_2

Hvad er en mannequindukke?

En mannequindukke er en figur i naturlig størrelse, der er klædt på med tøj for at demonstrere og fremvise tøj i påklædt tilstand. Det anvendes til at reklamere i butiksvinduer og i butikker, for at tiltrække opmærksomhed fra kunder og potentielle kunder, samt af designere til at illustrere tøj. Den traditionelle mannequin er fremstillet i plast, mens moderne mannequiner er fremstillet af materialer som træ og metal. Kombinationen af de forskellige materialer forstærker tøjets effekt og øger kundens interesse.
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top