Advarsel!

You are using an outdated and therefore insecure browser. This leads to restrictions when using our shop.

mannequindukke_DK
Mannequin "Magic" - den mannequin, der opfylder alle krav. Moderne design, fleksibel tilpasning og omfattende tilbehør gør, at denne mannequin skiller sig ud fra andre modeller. Med forskellige hovedformer og elementer i krom, guld og træ, kan du fremvise din mannequin som et ægte og iøjnefaldende unikum.

Læs videre »

Luk

"Magic" - mannequindukke i flot design

Tøjet på mannequinerne i udstillingsvinduer og i butikker skal være iøjnefaldende. For at øge opmærksomheden, er mannequinen "Magic" kombineret af forskellige materialer og fremstår i et helt nyt lys. Det støvede billede af den traditionelle mannequindukke hører fortiden til.

I kombination med træelementer fremstår dukken naturlig, i kombination med krom- og guldelementer fremstår den af høj kvalitet. Dette udseende har en stærk indflydelse på effekten af mannequindukkens tøj. Vores mannequin "Magic" fås som kvinde- og mandefigur.
Kategoriebanner_Mannequin_2

Hvad er en mannequindukke?

En mannequindukke er en figur i naturlig størrelse, der er klædt på med tøj for at demonstrere og fremvise tøj i påklædt tilstand. Det anvendes til at reklamere i butiksvinduer og i butikker, for at tiltrække opmærksomhed fra kunder og potentielle kunder, samt af designere til at illustrere tøj. Den traditionelle mannequin er fremstillet i plast, mens moderne mannequiner er fremstillet af materialer som træ og metal. Kombinationen af de forskellige materialer forstærker tøjets effekt og øger kundens interesse.
luk menu

Vis produkter
Gå til top