Mund visir „Visero“

Varenummer: 53.0459.1
ny
  • behagelig afdækning af munden og næsen
  • let fastgørelse bag ørerne
  • ideel til langtid brug
  • ingen hindring for briller og personer med luftvejssygdomme

Produktegenskaber

Materiale Plast
Farve Transparent / hvid
Bredde 140 mm
Højde 70 mm
{{ v.title }} {{ v.value }}

Produktbeskrivelse

Anvend dette praktiske mundvisir "Visero" i dit daglige arbejde eller mens du handler. Mundvisiret kan modvirke transmission af dråber, da især mund- og næseområdet er dækket fra hagen og opefter.

I modsætning til en mund- og næsemaske fremstillet af tekstil eller fleece, tilbageholdes dråber her af en gennemsigtig plastskærm. Denne er foran din mund- og næseområde, og ikke direkte foran ansigtet. Så dit mund- og næseområde forbliver altid frit, og din vejrtrækning bliver ikke nedsat. Denne komfort er en reel gevinst for folk, der bærer briller og personer med luftvejssygdomme.
Velegnet når mundaflæsning er nødvendig. Visiret "Visero" er en mere åben skærm, og selv på varme sommerdage eller i løbet af en lang dag på arbejdet er det et behagelig visir.

Du kan nemt fastgøre mund- og næsevisiret bag dine ører ved hjælp af to stropper. En enhed ved hagen fremstillet af plast sikrer den ideelle afstand til ansigtet.

Giv visiret til dine kollegaer, og gør hverdagen lettere.

Visiret er ikke godkendt til medicinsk brug.

Vi kan også implementere individuel logo tryk. Venligst forespørg os.

Bedømmelser

Bedømmelser

har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Close menu

View products
Denne webshop anvender cookies for at give dig den bedste oplevelse. Dette medfører, at information såsom valgt sprog bliver gemt på din computer. Uden cookies er webshoppens funktioner mindre anvendelige. Hvis du ikke er enig, bedes du venligst klikke her.

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top