Se vores store udvalg af afskærmning, som beskytter mod overførelse af dråber fra host og nysen. Især inden for fødevaresektoren er det vigtigt at præsentere sine varer på en hygiejniske måde. Dertil anvendes produkter fremstillet af akryl eller Plexiglas® overalt i catering, bagerier og andre steder med fødevarer. I vores sortiment findes også hygiejneskærme til opstilling på kontorborde, receptionen eller hvor der er behov for afskærmning.

Læs videre »

Hygiejniske forholdsregler

Find et passende produkt til beskyttelse af dig eller dine produkter. Du kan få hygiejneskærme i foldbare versioner, med eller uden sider, samt til afskærming på salgsdiske eller ved skriveborde.
Lad dig inspirere af vores udvalg af hygiejneafskærmning.

At opretholde afskærmning - afstand og hygiejnestandarder strækker sig fra indgangspartiet til varehylderne, og helt frem til kasseområdet. 

I kasseområdet hvor der er mest kontakt med kunderne er det vigtigt med afskærming. Derfor tilbyder vi i vores sortiment, produkter med forskellige anvendelsemuligheder for brug og montering. 

Til kontoret eller andre områder tilbyder vi hygiejneskærme til skrivebordet.
Der findes forskellige løsninger for montering i loft, afskærmning til skriveborde eller transparente afskærming til gulvet.

Fleksibelt opsætningsmuligheder

Ud over ophæng, beskyttelsesskærme og udstillingsdisplays, fås der også flytbare skillevægge til borde og diske. De mange forskellige produkter giver dig mulighed for at finde det produkt, som passer bedst til dit behov i din butik, fitness center, cafe eller kontor miljø.

Hvis du ikke ønsker at begrænse pladsen på bordet, kan du vælge en loftophængt afskærming. 

 

Produktdisplay med potentiale

Du har mange forskellige muligheder, når du udstiller produkter, der kræver en hygiejnisk afskærmning. Der er mulighed for valg mellem enkelt- eller fleretage display og i forskellige former.

I sortimentet finder du modeller med frontbeskyttelse eller eksemplarer med ekstra beskyttelse fra siden. På denne måde, er det kun dine medarbejdere, som har adgang til varerne.

Nyseskærmen giver også ekstra plads på din disk og beskytter samtidig dine varer. 
Der er findes mange forskellige løsninger til dette i vores sortiment.

 

Hygienebeskyttelse i forskellige former

Herunder vil vi gerne præsentere dig for flere aktuelle produkter i vores sortiment. Især i tider med sygdomme, virus eller den almindeligt kendte influenzabølge, er det vigtigt med tilstrækkelige afskærmning for bedre sikkerhed for dig, dine medarbejdere og kunderne
De følgende produkter kan hjælpe dig med at imødekomme dette.

Hygiejneskærmen "Mania" med luge er den optimale skærm til beskyttelse i kasseområdet. Opsætningen beskytter både dine kunder og medarbejdere. Udveksling af varer, papirer eller betalingsmidler kan finde sted gennem lugen i den nederste kant af hygiejneskærmen.
Spuckschutz Thekenaufsatz mit Durchreiche

Har man ikke plads på bordet, kan man med fordel anvende beskyttende hygiejneskærm i akryl opsat i loftet. Hygiejneskærmen fås i forskellige længder og bredder. Med huller i skærmen kan den nemt ophænges i loft med reb eller kæder. 

Undgå at dine varer udsættes for host- og nys med bl.a hygiejneskærm "Arvens" nyseskærm. Nyseskærmen af akryl er forsynet med sugekopper for stabil hold. Med dette produkt kan dine varer præsenteres på tre niveauer.

Til de forskellige varegrupper tilbyder vi forskellige typer af skærme. Find den passende nyseskærm af Plexiglas®, akryl 
eller PET G.

Produkter direkte fra egen produktion

Som producent af disse produkter, garanterer vi for kvaliteten. Produkterne er udelukket fremstillet i Tyskland.

Har du endnu ikke fundet den rigtig løsning til dit behov - så kontakt os gerne om mulighed for specialproduktion at dit individuelle display.
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top