En nyseskærm eller afskærmning er et effektiv produkt til hygiejnisk opbevaring af dine fødevarer. Det gennemsigtige materiale gør det muligt at udstille produkterne på en attraktiv måde, samtidig med at det beskytter mod overførelse af dråber fra host og nys. Der findes forskellige modeller. Se vores store udvalg nedenunder.

Læs videre »

Beskyttelse til dine fødevarer

Er pladsen trang på din salgsdisk eller har du behov for at afskærme dine produkter. Nyseskærmen placeres i øjenhøjde, og kunden fristes af dine varer. Der findes nyseskærme og produktdisplay i mange varianter.
Disse produktbeskytter anvendes typisk i delikatessebutikker, bagerier, slagterforretninger eller på tankstationer.

Med en nyseskærm forbliver dine produkter beskyttet og uberørte. Personalet har adgang til varerne og kan nemt betjene kunder.
Nogle af vores nyseskærme kan også fås med låg. Produkterne er fremstillet af forskellige plasttyper, som forhindre snavs og overførelse af dråber ved host og nys.

 

Præsentere dine varer

Produktbeskyttelse af dine varer sikre en hygiejnisk måde at opbevare dine produkter på. 
Ud over beskyttelse giver nyseskærme også nye muligheder for præsentation og udstilling af varer og samtidig giver det mere plads på din salgsdisk. 

Vælg en produktbeskytter eller nyseskærm og tilbyd friske varer til dine kunder. Som producent af de forskellige skærme og afdækninger, står vi gerne til rådighed med råd og vejledning.
Produktschutz „Zebrina“ für Tisch und Theke
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top