En nyseskærm eller afskærmning er en slags spytskjold eller et dække for dine produkter. Det gennemsigtige materiale gør det muligt at udstille produkterne på en attraktiv måde, samtidig med at de er beskyttet mod ydre påvirkninger. De forskellige modeller kan nemt placeres på bordet eller disken.

Læs videre »

Etablering af nye standarder

Med plads på disken eller bordet, reklamerer de forskellige nyseskærme for produkter med behov for ekstra beskyttelse. Nyseskærmen er placeret i øjenhøjde, og kunden kan straks se varen eller tilbuddet. Der findes nyseskærme til borde, diske, madvarer samt personbeskyttelse. Disse værnemidler anvendes typisk i delikatessebutikker som bagerier, slagterier eller på tankstationer.

I disse tider spiller hygiejne en stor rolle for kunder, da potentielle kunder forventer friske og urørte produkter. Samtidig bør man - af hensyn til miljøet – undgå unødvendig brug af plastemballage.

Med en nyseskærm forbliver produktet urørt og sterilt indtil køb. Produkterne ovenfor, er fremstillet af forskellige plasttyper, som opfanger snavs, dråber og andre ydre påvirkninger. Nyseskærmen beskytter det pågældende produkt med en passende høj frontplade eller ved hjælp af en afdækning.

For at undgå forstyrrelser i deres arbejde eller at undgå yderligere besvær - forbliver bagvæggen af nyseskærmen åben og frit tilgængeligt - personalet har adgang til varerne og kan stadig betjene kunder hurtigt. Nogle af vores nyseskærme kan dog også fås med låger.

I øvrigt er nyseskærme til borde bæredygtige. Bæredygtigheden af disse plastprodukter sikres ved, at de reducerer ompakningsmaterialer i detailhandelen. Ved at benytte dette produkt undgår man en masse unødvendig plastemballage. Da produkterne er afskærmet bag dækslet, er der ikke behov for yderligere emballage. Når produktet er solgt, kan det lægges i en miljøpose, som kunden har medbragt, eller i en papirspose. På denne måde er det muligt at tilpasse sig perfekt til kundernes ønsker.

Præsentation til nye højder

Produktbeskyttelse garanterer hygiejne og sikkerhed i din virksomhed. Afskærmningen garanterer for produktets friskhed og hygiejne. Du skaber tryghed og tillid hos kunden, hvilket påvirker deres købsadfærd.

Ud over beskyttelse giver nyseskærme også nye muligheder for præsentation og udstilling af varer. Bordversionerne fungerer glimrende som produktdisplay.

Vælg en produktbeskytter eller nyseskærm for at tilbyde friske varer alle timer i døgnet. Som producent af de forskellige skærme og afdækninger, står vi gerne til rådighed med råd og støtte.
Produktschutz „Zebrina“ für Tisch und Theke
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top