Her kan du betale med EAN-nummer

Lokation, Helsingør_1740x600px

Kompetence og erfaring inden for salgsfremmende tiltag

VKF Renzel GmbH har mere end 35 års erfaring og kompetence inden for hele spektret af salgsfremmende foranstaltninger. Ud over pålidelighed og kontinuitet er virksomhedens statement også innovation, kreativitet og fleksibilitet for at være den kompetente samarbejdspartner for alle kunder inden for industri og handel.

I dag råder koncernen over virksomhedsområder på mere end 100.000 kvm. I 2021 genererede VKF koncernen en omsætning på over 110 millioner euro på verdensplan med et team på ca. 885 medarbejdere.

 


Synlige på messer - online og stort udvalg af produktkataloger


Det generelle produktkatalog udsendes hvert år i 17 lande, og der udgives også specialkataloger - både i trykt form og som PDF formater. VKF Renzel er repræsenteret på de vigtigste messer i branchen, både nationalt og internationalt.

Mere end 30 onlinebutikker på 18 sprog samt andre informationsplatforme sikrer optimale bestillings- og informationsmuligheder for kunder over hele verden.

Vi står altid til rådighed for vores kunder for individuel, personlig rådgivning og produktudvikling via telefon eller på stedet med over 100 salgskonsulenter på kontoret og i marken, både i ind- og udland.

Karriere hos VKF Renzel GmbH

Søger du en ny udfordring?
 

luk menu
Gå til top