Borddisplay "Amarra"

Varenummer: 50.0320.2
  • Ensidet plakatdisplay i metal
  • Til plakater mindre end DIN A3 i tværformat
  • Optimal læsevinkel
  • Refleksfri, UV stabiliseret afdækningsfolie
  • Afdækningsfolie nedklappes, er øverst udstyret med magnetbånd
  • Plakatudskiftning ved at nedklappe afdækningsfolien
  • Samlet højde: 350 mm
  • RAL farver muligt fra 1 stk.

Produktegenskaber

1-sidet/2-sidet 1-sidet
Materiale Metal
Farve Sølv
Overflade Pulverlakeret
Indstiksformat DIN A3 (297 x 420 mm)
Orientering Tværformat
Typer af afdækning UV stabiliseret, fastklæbt bund, magnetbånd top
Format 460 x 350 x 190 mm (B x H x T)
{{ v.title }} {{ v.value }}

Produktbeskrivelse

Vores borddisplay ”Amarra” begejstrer takket være dens smukke forarbejdning og lange holdbarhed. Dens førsteklasses design og den enkle håndtering, betyder, at den uden problemer kan anvendes til reklameformål i mange områder. Mulige anvendelsesområder er f.eks. hotelreceptioner, modtagelsesrum ved læger, venteområder i banker eller gastronomibranchen. På borde eller diske vil borddisplayet ”Amarra” tiltrække sig dine gæsters opmærksomhed, og er dermed fremragende til præsentation af skiftende dagstilbud eller tilbud.
Displayet er fremstillet udelukkende i metal, og består af 3 enkeltdele, og takket være den enkle montering, kan det hurtigt opstilles. Du skal blot placere fodelementet i grundpladen, tilspænde kablet og nu er dit borddisplay klar til brug!
Udskiftning af reklamemedier er ganske enkelt, og sker ved at nedklappe fronten af afdækningsfolien. På oversiden af folien er der i midten placeret et magnetbånd, som er fastgjort på grundpladen. Takket være en fastklæbning af afdækningsfolien på undersiden, kan plakaten nemt indstikkes og tilpasses. Dermed er en problemfri plakatpræsentation garanteret, og dine informationer kan til enhver tid ændres. For at beskytte dine plakater, er afdækningsfolien fremstillet i refleksfri UV stabiliseret materiale. Denne UV stabilisering forhindrer dermed en blegning af plakaten, og den refleksfri egenskab betyder, at plakaten tydelige kan læses, selv i direkte sollys, uden refleksioner.
En pulverlakering af borddisplayet ”Amarra” i standard RAL farver er muligt fra 1 stk., takket være egenproduktion - vi opsætter gerne et individuelt tilbud for dig.

Kunder, der har købt denne vare, har også købt

Se mere ...

Bedømmelser

Bedømmelser

har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Close menu

View products
Denne webshop anvender cookies for at give dig den bedste oplevelse. Dette medfører, at information såsom valgt sprog bliver gemt på din computer. Uden cookies er webshoppens funktioner mindre anvendelige. Hvis du ikke er enig, bedes du venligst klikke her.

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top