Advarsel!

You are using an outdated and therefore insecure browser. This leads to restrictions when using our shop.

plakathalter-head

Plakatholder

Køb plakatholder til væg og gulv

Alsidig plakatholder til mange formål

Hvor og hvordan kan du placere dine plakater mest effektivt? Vi tilbyder dig her flere muligheder for at sætte dine budskaber i fokus. Afhængig af hvilke anvendelsesområdet eller fastgørelsesmulighederne du har spiller valget af den rigtige rammen en vigtig rolle.

Ønsker du dine budskaber skal ses i et fritstående display, på væg eller gulv, i butiksvinduet eller endda på fortovet? Forsyn dine rammer med LED belysning, og gør dine budskaber synlige selv i mørket.
 

Stort sortiment - mange muligheder

Med vores sortiment tilbyder vi dig mange spændende muligheder for præsentation af dine trykte medier. I de forskellige kategorier, som præsenteres nedenfor, finder du plakatholdere i forskellige designs.
 

Vælg en passende plakatholder

I vores store udvalg kan det være svært at finde den passende plakatholder. Derfor er det vigtig at finde ud af hvilket behov du ønsker afdækket med en plakatholder. Hvor vil du fremvise dine plakater? Skal displayet være egnet til indendørs eller udendørs brug? Hvis displayet skal bruges udendørs, skal det være vandafvisende være UV beskyttelse eller med UV lak. Mens der er færre muligheder for anvendelse udendørs, er der næsten ingen begrænsninger på indendørs brug. Skal den anvendes til ophæng på væg, hænge ned fra loftet eller som et fritstående display? Vi har et stort udvalg af forskellige modeller og varianter til alle behov.

Belyste produkter er velegnede til reklame døgnet rundt. En ramme med LED belysning reklamerer ikke kun i dagslys, men tiltrækker også kundernes opmærksomhed i mørket.

Alle produkter er nemme at håndtere. Så du hurtigt kan udskifte dine budskaber og evt. genbruge de gamle plakater igen og igen.

Plakatstander til dine plakater og budskaber

En mulighed for omkostningsbesparende reklame er vores holdbare plakatstander. I denne kategori finder du forskellige gulvstandere, hvor dine printmedier er beskyttet optimalt. Produkterne findes til indstiksformaterne fra DIN A4 til DIN A0.

Ud over forskellige fritstående stativer til gulv, finder du også modeller til bord. De kan fås med ensidig, dobbeltsidet eller endda flersidet reklameplads. Ofte er der anvendt en klikramme eller sliske for hurtig udskiftning af dine medier.

Mange af disse produkter kan udvides med tilbehør, f.eks. en brochureholder eller hylder til dine flyers eller brochurer.

 

sale-plakatstaender
Kundenstopper als Plakathalter

Plakatstander, A-skilte og WindSigns 

Hvad er forskellen mellem plakatstander, A-skilte og WindSigns? Plakatstanderne er ideelle til udendørs brug. Gadestander eller også kaldt WindSigns trodser vind og vejr, og står stabilt fast med en base som kan fyldes med vand eller sand.

Der er mulighed for en dobbeltsidet version, så du på den måde vise dine budskaber fra begge sider for de forbipasserende. 

De populærer klassiske A-skilte er nemme at håndtere, og kan derfor nemt opstilles og gemmes væk igen. 
 

Præsentere dine plakater i rammer og lommer

Ud over de forskellige bord og gulvstander findes der mange andre muligheder for at fremvise dine reklameplakater. Vores udvalg af rammer og lommer er stort og yderst velegnet til at præsenterer og beskytte dit reklamebudskab bedst muligt. De kan bruges overalt og med udvalget af tilbehør kan de nemt fastgøres mange steder som på væg eller på hyldesystemer.

Det er også muligt at anvende rammer og lommer med tilbehør som baser/fødder, t-stykke og teleskopstænger. Til loftophæng findes der forskellige løsninger indenfor reb, wire eller plakatskinner.

Vælg fra vort program af rammer og lommer fra små DIN størrelser, f.eks. DIN A6, over DIN A3 og DIN A2 til DIN A1 størrelse.

 

Plakathüllen mit SALE Beschriftung

Sæt dine plakater i rampelyset

Vil du også synliggøre dine reklamer i den mørke tid? Vi anbefaler at benytte vores plakatholder med LED belysning for optimal effekt. De sikrer en jævn og kvalitativ belysning af dine plakater og sætter dem i fokus.

Dagslyset kan ofte variere alt efter årstiden og tidspunktet på dagen. Især om vinteren, når dagene bliver kortere og kortere, anbefales det at benytte oplyste rammer, spotlight eller LED lys til dine reklamer. Med belysning af dine reklamer præsenterer du dine budskaber på en effektiv måde. Lyset er i sig selv opmærksomhedsgivende, og de forbipasserende fristes til at stoppe op og se nærmere på din butik. 

Plakatholder med LED belysning findes både til indendørs og udendørs brug. Produkterne anvendes ofte i butiksvinduer, på butiksvæggen eller endda udendørs.

Specialfremstillet plakatholder

Vi fremstiller selv mange af vores plakatholdere. Kundeønsker, som f.eks. tryk med firmalogo, graveringer eller andre formater kan realiseres efter anmodning.
Kontakt os venligst, og opdag vores mange muligheder for specialproduktion af salgsfremmende display.

Made in Germany

Vi producerer et stort antal af vores varer Tyskland

Materialer af høj kvalitet

Vi værdsætter kvalitet

Innovative teknologier

Vi benytter de nyeste maskiner og gennemprøvede teknikker

35 år

Erfaring og kompetence inden for salgsfremmende produkter

26 Lande

Produktionssteder og datterselskaber fra USA til Kina

870 Ansatte

Vi er repræsenteret i Danmark og udlandet

> 19.000 Produkter

Bredt program af butiksudstyr

luk menu

Vis produkter
Gå til top