Fremvis dine plakater, billboards eller indlæg på en effektiv måde! Her findes et passende udvalg af rammer og lommer til butiksvinduer, til ophængning fra loft og på væg, som fritstående eller til direkte anvendelse i nær proximitet af produktet. Som producent af rammer og lommer tilbyder vi ikke kun almindelige DIN formater som DIN A0, A1, A2, A3, A4, A5, A6 og A7, men producerer også specialformater i de dimensioner, som kunden ønsker.

Læs videre »

  1. 1 af 3

Plakatrammer & plakatlommer fra VKF Renzel

I vores sortiment af plakatrammer har vi et udvalg af snaprammer, også kaldet klikrammer eller snap shut plakatrammer, som er sølvanodiserede aluminiumsrammer til fremvisning af plakater og information til kunder og besøgende. Disse sølvfarvede plakatrammer kan bruges i alle brancher; vi har et udvalg af vandtætte rammer med lås til udendørs brug, samt låsbare rammer til områder hvor der er behov for sikkerhed.

Vores rammer af plast fås i et bredt udvalg af farver og plakatformater i standard "A" størrelse; med det store udvalg af tilbehør har vi en løsning til næsten ethvert behov. Du kan anvende vores plakatrammer til at udstille priser på bestemte produkter rundt omkring i din butik, samt udstille vigtige oplysninger eller tilbud og kampagner. Gør dine reklameindsatser tydelige for kunderne og skab opmærksomhed på dine tilbud.

Vi fremstiller plakatlommer af akryl og PVC plakatholdere med vores egenproduktion. Du kan nemt ophænge plakater fra loftet i de forborede huller eller ved hjælp af tape. Gennemse vores udvalg af plakatlommer og rammer og bestil sikkert online, eller kontakt vores erfarne salgsteam. Vi hjælper dig gerne med at finde den bedst egnede ramme eller lomme til dine behov!
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top