landingpagebanner_Easy_Cubes_DK

Det vigtigste ved EasyCubes

EasyCubes består af kun tre grundlæggende elementer – mulighederne i produktdisplay er uendelige! Det patenterede og modulære plug-in-system er nemt at konvertere og variere. Skab dit eget design og dine individuelle varedisplay uden ekstra værktøj.

Læs videre »

Fleksibel anvendelse

EasyCubes er velegnet til både butiksindretning, til længerevarende brug og som præsentationsdisplay til messer og arrangementer. Både små områder på 40 x 40 cm og store områder op til komplette udstillingsstande eller butiksvinduer kan udstyres med EasyCubes. Sammenlignet med statiske displays er EasyCubes et godt alternativ, da Cubes nemt kan opbygges, og præsentationen af varerne kan hurtigt tilpasses til omgivelserne og varerne.

Modulært system med individuelt touch

Kun 3 elementer er tilstrækkelige for at skabe et individuelt produktpræsentationssystem. easycubes-uebersicht
Gulvelementerne er forbundet ved hjælp af et forbindelsesstykke. Efterfølgende dækkes "Floor" elementerne direkte med "Cover" eller stables med "Cubes".

Vi hjælper dig i din planlægning

Er du usikker på hvilke komponenter du lige nøjagtigt har brug for til din opsætning, eller mister du overblikket undervejs? Med vores konfigurator, har du nu mulighed for at designe og planlægge din produktpræsentation med EasyCubes. Sammenæt de tilgængelige EasyCubes elementer efter eget behov og ønske. Kontakt os gerne hvis du har brug for personlig betjening til planlægningen af dit varepræsentationssystem!
easycubes-concept
For at opnå maksimal individualitet kan omslagene trykkes. Ved hjælp af vores egenproduktion, er selv de mest sofistikerede motiver mulige i den højeste kvalitet. Du kan finde individuelle løsninger til inspirtaion i vores galleri.
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top