Advarsel!

You are using an outdated and therefore insecure browser. This leads to restrictions when using our shop.

POS marketingsmaterialer til din virksomhed

pos-marketing-materiale

POS produkter til at fremme salget

Salgsstedet, Point of Sales (POS), også kaldet Point of Purchase (POP), spiller en afgørende rolle i din markedsføring. På salgsstedet beslutter kunden, om han eller hun vil købe eller ej. Stedet kan være en hylde i et supermarked, en udstilling, et arrangement eller et butikslokale.

Salgsargumenterne varierer fra branche til branche. Målet er at rette kundernes opmærksomhed til din butik eller dit produkt og motivere dem til at købe.

For at tiltrække kundernes opmærksomhed tilbyder VKF Renzel over 19.000 produkter til salgsfremmende løsninger.

 

Se vores udvalg

POS markesføring

POS markedsføring omfatter salgsfremmende foranstaltninger, der gennemføres direkte på salgsstedet, hvor kunden ser dine varer, og træffer beslutning om at købe eller ej. Da de fleste købsbeslutninger træffes på salgsstedet, er POS markedsføring afgørende for successen af dine indsatser.

Et typisk og udbredt eksempel på POS markedsføring er afspilning af reklame- eller produktvideoer. Til dette formål placeres der skærme i umiddelbar nærhed af produktet, og der afspilles salgsfremmende videofilm, hvor kunden informeres om funktioner, fordele og anvendelsesformål.

Andre vigtige reklamemedier er plakater, display løsninger til bord- og gulv eller loftsophængte reklamer, som visuelt skal gøre opmærksom på produktets tilstedeværelse og fordele. Desuden er indretningen af hele salgsområdet også en vigtig faktor, der har indflydelse på en vellykket POS markedsføring. Ud over det visuelle design er f.eks. prismærkning, ruteføring og sekundære placeringer vigtige. Sidstnævnte kan også føre til mere spontane køb af visse produkter.

Dine muligheder på salgsstedet

Præsentationen af produktet på salgsstedet spiller en afgørende rolle i kundernes købeslutning. Det er her at kunden beslutter, om han/hun vil købe eller ej. Og selvfølgelig spiller produktpræsentationen en afgørende rolle for denne beslutning.

Uanset om køberen synes om det eller ej, træffes beslutningen om at købe et produkt normalt ikke rationelt. I stedet bestemmes den af forskellige beslutningsvariabler, og er normalt drevet af følelser.

Det er her, at de forskellige POS produkter kommer i spil. Deres opgave er at præsentere artiklen på en tiltalende og effektiv måde, og appellere til kundens følelser.

Målrettet interesse

POS displays har en indirekte effekt på dit salg - sådan gør du!

Det første skridt i produktpræsentationen er, at få produktet til at skille sig ud fra mængden. Derefter skal produktet fange kundernes opmærksomhed. Afhængigt af markedsføringsstrategien kan produktpræsentationen appellere til en bestemt kundegruppe, f.eks. til mødre når det vedr. babymad og tilbehør.

Produktet skaber et behov hos brugeren og et køb er garanteret.

Produktpræsentation

Ideelt set bør der være et sammenspil mellem produkt, produktemballage og produktpræsentation. Præsentationsmediet skal så godt som muligt, afspejle produktets samt emballagens design og egenskaber.

Her er det vigtigt, at produktet hele tiden er i forgrunden, og at displayet, hylden eller hvor produktet er placeret, har et diskret udseende. Derfor arbejder vi meget med transparent eller diskret materiale i produktionen.

På denne måde er der kun fokus på produktet.

Til de forskellige produkter, og forskellige placeringsmuligheder byder sortimentet på de passende løsninger.

POS - Salgslokalet

Indretningen af salgslokalet handler om en unik præsentation af dine varer. Her kan du se mange muligheder for at løfte din produktpræsentation til et højere niveau.

POS - Hyldesystem

For at udnytte pladsen optimal på hylderne og synligøre dine reklamebudskaber kan vi med vores produktsortiment tilbyde attraktive løsninger ti ldit behov. Indenfor organisering af hylderne findes løsning med vareskubber, delere og dispenser. Til dine reklamebudskaber findes hyldeforkanter, hyldesvirper og skiltløsning for en attraktiv markedsføring. Udforsk vores produktsortiment.

Individuelle POS løsninger 

Som producent af salgsfremmende produkter kan vi tilpasse næsten alle produkter eller specialfremstille POS displays efter dine ønsker. Med mere end 30 års erfaring og 26 internationale lokationer er vi din pålidelige samarbejdspartner.

Lad os inspirere dig med vores varierende sortiment i vores webshop!
luk menu

Vis produkter
Gå til top